自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

鐵面陳怪唔得知劇中的Rebecca對鐵咁痴情喔!

憑處境劇《愛.回家之開心速遞》而人氣急升的「鐵面陳」王致狄(Andy),近日去到泰國曼谷旅行,平時喺劇中多以西裝示人嘅佢,今次就激罕「大解放」,赤膊上陣勁騷結實胸肌及腹肌,實行同陽光玩遊戲!

佢表示此行為與朋友慶祝生日,感謝當地酒店悉心安排送上兩個生日蛋糕,又透露:「今次去曼谷旅行,一去到就落咗幾陣雨,不過好彩出酒店泳池嗰陣就陽光普照,好開心天公造美。」至於講到佢身材咁好,佢就話其實一向都有keep住做gym同跑步,呢副弗爆Body絕對得來不易。

尖叫聲唔該!

旅行相都影到雜誌相咁。

平時個「鐵面陳」連手臂都見唔到呀真係…

又估唔到佢幾識歎喎。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 19-7-17 15:52
鐵面陳怪唔得知劇中的Rebecca對鐵咁痴情喔!

好似好後生
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

減齡達人勳章

好正

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢個LOOK後生好多咁喎

侯爵府

嘩~愛回家真係臥龍藏龍

大宅

牛年勳章 2018復活節勳章

鐵面陳

水晶宮

回覆 mickeyeva 的帖子

REBECCA

子爵府

回覆樓主:

咁健碩, 好符合做愛回家保安嘅條件!

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

水晶宮

我覺得佢有d 似何家勁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

估佢唔到添

水晶宮

回覆樓主:

咁大隻,估佢唔到喎,仲好似幾靚仔
平時鐵面陳個look太老成了!

男爵府

回覆樓主:

可能太橫,顯得個頭好細

子爵府

有返d唇色個樣好d

侯爵府

回覆樓主:

平時愛回家真係睇唔出咁大隻

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

侯爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

便服look吸睛好多

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 mickeyeva 的帖子

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

首頁

尾頁

跳至