婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我而家同99一齊住,我會成日在房埋身餵奶,99會門都唔敲就衝入黎,借d二搵bb say hello,衝入黎又望住我餵奶,搞到bb食奶分哂心。
有時我換緊衫又衝入黎,好似唔係咁好。62都唔會衝入黎,就算我返自己屋企,我在房,我爸爸都唔會衝入黎,會敲門問係咪餵緊奶先。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

angelictoo 發表於 19-7-18 10:00
我而家同99一齊住,我會成日在房埋身餵奶,99會門都唔敲就衝入黎,借d二搵bb say hello,衝入黎又望住我餵 ...

阿嫂同奶奶住,奶奶都唔會咁
你奶奶係咁,你鎖門。咁就一定要敲咗門先入嚟或搵嘢頂住道門先
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

應該要岀聲話佢,依d係尊重問題。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

我而家同99一齊住,我會成日在房埋身餵奶,99會門都唔敲就衝入黎,借d二搵bb say hello,衝入黎又望住我餵 ...

屋企有6299, 我係你一定會LOCK門。
佢敲門, 咪同佢講「我餵緊奶, 一陣先~」

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

子爵府

回覆樓主:

仲講咁多,梗係鎖門啦。

男爵府

我會鎖門,始終唔係自己阿媽,唔多唔小都會介意

子爵府

回覆 angelictoo 的帖子

你有無問過你c6,佢阿媽係咪不嬲都係咁開佢門?

首先我會同C6講,我介意佢阿媽咁樣,之後會同佢講我之後會鎖門,費事一陣佢阿媽話你好鎖門唔俾佢見個孫之類,即使佢嘈到去C6嗰度,你c6都可以解釋返俾阿媽知

伯爵府

回覆樓主:

點解唔鎖門? 在娘家我都鎖門。鎖左就咩都解決晒。

男爵府

我奶奶唔會
比我係你一定會出聲+鎖門

禁止訪問

男爵府

我奶奶都係成日唔敲房門就開我房門, 望吓你做緊乜然後出返去, 一句說話都無講, 隔一陣又會再"裝"過.. 好無聊 !
如我平時唔係換衫 LOCK 房門, 佢哋會問我做乜成日 LOCK 房門, 有秘密嘢咩 ?
十分唔識做, 亦都好煩. 所以唔願意留喺屋企.

別墅

我坐月的時後佢會隨便入來看我餵奶,之後就冇,入來之前都會敲門。

男爵府

以前經常,極度唔尊重,鎖門仲會比佢話巴閉,直到C6爆佢幾鑊再加埋得黑面,安樂哂!

珍珠宮

你知你奶奶有呢個習慣,咁點解餵奶和換衫唔銷門既?

大宅

我終於見到同款99喇我99都係咁㗎,勁黑人憎,最離譜仲要我同老公、BB一齊系房度,佢都會突然衝入黎,完全冇敲門,入黎就話聽到吖B把聲,所以黎睇下。?!!真係WTF,老公就呢件事兜口兜面鬧過佢N次,鬧完後嗰幾日就收斂D,唔夠五日又咁樣

大宅

Lock門

複式洋房

回覆樓主:

之前有,而家同老公反映左,有改善。

複式洋房

回覆樓主:

會呀,以前一齊住果時,甘岩呀B食梗人奶,好彩呀B咬住粒點,幸保不失,煩主一面鬧住點解關埋門一面開門,見到甘嘅場面,勁尷尬甘樣走番出去(因為知道佢差不多時間衝入黎,所以正面甘對住門口等佢),自此,偶然都得敲下門嘅

民房

會阿,有次我訓緊晏教,佢帶埋個親戚入黎摸我個肚,我即刻嚇醒,嗰時個肚六個月大

大宅

回覆 Fabianakk 的帖子

痴線 做乜摸人個肚

首頁

尾頁

跳至