自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

pairwin 發表於 19-7-18 15:40
咁其實你又要覺得佢煩,煩到要开post, 有方法你又怕。

其實永遠係对立,你不清楚表明对方唔知。你表明又 ...

表明可以漸進式嘛!唔使一下子即刻完全已讀不回嘅

侯爵府

唔好煩我 發表於 19-7-18 12:26
係d新聞,資訊性嘅嘢,真係有啲煩

而家唯有mute咗佢

我非常討厭呢種人, 我要新聞, 資訊唔識上網睇咩, 要你 send 俾我睇, 好煩.... 有個朋友7月1日生日, 我send whats app同佢講生日快樂...點知佢回我 "我好唔開心, 因為香港點點點點......... 跟住post 一大堆link.... 我頂唔住, 叫佢唔好再send, 我唔想睇.....

子爵府

唔好煩我 發表於 19-7-18 15:39
後生女嚟喎!佢會寫埋自己意見,所以似係比朋友,但唔係所有人

咁至少佢唔係只sent比你,唔需要咁在意的

子爵府

pairwin 發表於 19-7-18 15:42
係。上左年纪果D真係好得閒,唯有比个ok算,太多覆到怕

唔熟的已讀不回就算,熟的我都會睇下標題,順應比個like/加油/喊的emoj,等佢知道我有留意佢ge認息

男爵府

唔好煩我 發表於 19-7-18 15:39
後生女嚟喎!佢會寫埋自己意見,所以似係比朋友,但唔係所有人
好明顯想和你討論,聽你意見
我有朋友都係咁,成日發新聞俾我,一係就搵話題聊我傾計,
日日如是,維持左一年,我終於忍唔住同佢講,叫佢唔好日日whatapp我

大宅

我有個舊同事又係咁,好多時仲要send片
見我一路唔應佢終於停左

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

話爆數據, 唔好再SEND LINK, 都唔會睇

子爵府

唔好煩我 發表於 19-7-18 12:26
係d新聞,資訊性嘅嘢,真係有啲煩

而家唯有mute咗佢

我前日直情爆佢, 我老豆手術唔成功已經煩都爆, 仲要私訊n咁多香港0x........ 大佬, 你係我agent, 明知我老豆3次手術唔成功全家人灰到爆, 關心冇一句, 日日問我幾時帶小朋友陪你一起去遊行, 我頂....... 我閙爆佢之後佢竟然係群到話我沙田友都唔出來支持沙田, 我直情係群到同佢反面, 退群再加轉agent, 幾十年老友都係咁話, 真係火都來.

侯爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

先嚟已讀不回
都係無改善的話就出聲

首頁

尾頁

跳至