自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

請問有無人去咗玩啊?全年證要唔要再額外收費?

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

mgmismicgmic 發表於 19-7-18 13:22

我地冇全年證.

冇額外收費, 我地淨係玩水戰同埋室外淋水果部份. 冇玩泡泡果邊.

記得睇左官網個條款至去玩,一定要帶泳衣/額外衣物, 毛巾拖鞋, 真係玩到濕透.

複式洋房

mgmismicgmic 發表於 19-7-18 13:22

不用額外收費

wcpcelia    發表於 19-7-18 14:31

大宅

CircleKate 發表於 19-7-18 14:07
不用額外收費
thanks for the info

大宅

2019勳章 畀面勳章

bosch 發表於 19-7-18 13:33
我地冇全年證.

冇額外收費, 我地淨係玩水戰同埋室外淋水果部份. 冇玩泡泡果邊.

請問幾錢入場呀

侯爵府

2019新春慶豚圓

唔洗額外收費
但locker要$20/小時

大宅

剛發現原來好多野都有身過限制,阿仔無咩好玩,都係算了 ~

男爵府

mgmismicgmic 發表於 19-7-18 17:49
剛發現原來好多野都有身過限制,阿仔無咩好玩,都係算了 ~

120可玩嗎?

伯爵府

回覆樓主:

夠120可以去埋大人果邊玩,唔夠都可以玩小童果邊

男爵府

2019勳章

bosch 發表於 19-7-18 13:33
我地冇全年證.

只玩下水禮多少$?

7w3. bb size1.26cm    12w2 bb size 6.5cm
8w2 bb size 2cm
9w1 bb size 2.3cm       32w6  4.8lbs

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

香香 發表於 19-7-21 17:16
只玩下水禮多少$?

應該入到場就免費玩

男爵府

我第一日玩左,年證唔洗額外收費。但一定預左全濕!門口職員已經問定有無多一套衫,我問如果遊客鴨仔團無帶衫,但堅持要入去,咁點?佢話一定唔比佢地入。我小朋友剛過120,可以玩大人嗰個。入到去比人狂水,又要經過好多水簾,最後影相位成大桶水倒落黎,底褲都盡濕!入去玩,5分鐘就出返黎,可以再排過再玩。至於小朋友嗰邊,同之前一樣,好bb,唔刺激,無乜新意。

男爵府

2019新春慶豚圓

givemefivetoo 發表於 19-7-21 22:19
我第一日玩左,年證唔洗額外收費。但一定預左全濕!門口職員已經問定有無多一套衫,我問如果遊客鴨仔團無帶 ...

請問年票係咪要跟返佢俾你果個時間去?
我收到email俾咗4個時間,睇條款好似話要跟佢俾你個時間去,但事實係唔係一定要咁呢?佢俾我果4個時間都係星期日,我怕好多人

珊瑚宮

陳小b 發表於 19-7-18 15:12
請問幾錢入場呀

大人四百幾.

可以睇官網優惠, 同埋比較埋工聯會優惠.

珊瑚宮

givemefivetoo 發表於 19-7-21 22:19
我第一日玩左,年證唔洗額外收費。但一定預左全濕!門口職員已經問定有無多一套衫,我問如果遊客鴨仔團無帶 ...

佢地未必理d 人有冇額外衫. 我老公冇帶衫,, 門口職員知佢冇帶衫, 淨係話入到去連陪玩都會全濕, 之後照俾佢入.

珊瑚宮

areyouangry 發表於 19-7-21 22:54
我收到email俾咗4個時間,睇條款好似話要跟佢俾你個時間去,但事實 ...

揀時間去玩水方面要取捨啦. 我地去玩果日係熱到爆又勁多人, 但我地6點至去玩水, 得幾個人排水戰果邊, 但我老公同仔女話水戰同噴泉d 水凍, 所以我地都唔係玩左好耐. 好彩我帶晒毛巾出去, 佢地一玩完水就披番毛巾行番去更衣室, 更衣室入口有冷氣.

我地冇年票, 不過入面冇人check 時間或入場券果d 野, 人人都係就咁排隊去玩水戰, 對面bb 果邊d 噴泉仔人係自由出入.

子爵府

areyouangry 發表於 19-7-21 22:54
我收到email俾咗4個時間,睇條款好似話要跟佢俾你個時間去,但事實 ...

唔關事,基本上入場既都可以玩(無論用pass定日票入場),但佢set左四個時間for 會員,例如噚日 21號 10am-12noon,要會員先可以玩BB區,非會員就12點後先開始玩。

不過我覺得大人玩水槍排太耐…每次放4-5個人,噚日10點半去到排8、9組人都排左大半個鐘,玩得6-8分鐘…係好玩既,不過冇心機排第二次…

wcpcelia    發表於 19-7-22 12:09

男爵府

2019新春慶豚圓

Thank you

男爵府

2019新春慶豚圓

bosch 發表於 19-7-22 03:19
揀時間去玩水方面要取捨啦. 我地去玩果日係熱到爆又勁多人, 但我地6點至去玩水, 得幾個人排水戰果邊, ...

Thank you

子爵府

請問BB區大人濕吾濕?
小朋友係咪要換定泳衣先入去?
限時玩?換衫時間限時内扣?
同埋有得沖身嗎?
謝謝

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊