時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

https://www.facebook.com/486392624735448/posts/2941211935920159/?sfnsn=mo

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

回覆樓主:

正乞衣,成班都咁pk .

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

在行人路踏單車,有人同佢講行人路不可踏單車,容易撞倒人,佢唔采人,照踏。

男爵府

maomaofafa 發表於 19-7-18 22:39
https://www.facebook.com/486392624735448/posts/2941211935920159/?sfnsn=mo

佢會唔會累到個車長比人罰

大宅

唔係化,黑衫我已經唔著好耐。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

究竟發生乜事

男爵府

好快黑衣會滅亡,成為過街老鼠,去到人地國家求生不得求死不能

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

回覆樓主:

痴線~郁手郁腳打人

點解狗巴司機唔報警?
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

複式洋房

而家社會真係痴線,著黑色衫都比人標籤。我自己大住個肚都成日著黑色衫,係咪就要比人擺上網批鬥?得張圖,無前文後理又作故仔。

大宅

Charitymami 發表於 19-7-18 23:42
痴線~郁手郁腳打人

點解狗巴司機唔報警?

你意思係黑衫狗同巴士司機唔報案?

大宅

babyttlove 發表於 19-7-18 23:45
而家社會真係痴線,著黑色衫都比人標籤。我自己大住個肚都成日著黑色衫,係咪就要比人擺上網批鬥?得張圖, ...

係呀!依家社會興看圖或者看片作文架

公爵府

黃衛兵去度邊惡到邊,有200幻人支持佢哋嘛,e家無人咁出聲啦,隨時比人圍。

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

SANDY118 發表於 19-7-18 23:47
你意思係黑衫狗同巴士司機唔報案?

指九巴司機唔報案,

黑衣打人,影響駕駛
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

Charitymami 發表於 19-7-18 23:48
指九巴司機唔報案,

黑衣打人,影響駕駛

咁點解要寫'狗‘巴呢?真奇怪

侯爵府

SANDY118 發表於 19-7-19 00:05
咁點解要寫'狗‘巴呢?真奇怪

暴徒衝擊警總嗰晚,玩到直至警方清場,九巴竟然派特別班次巴士幫佢哋疏散,事後運輸處責成九巴交報告。

包疪暴徒,你話狗唔狗?

大宅

Charitymami 發表於 19-7-19 00:12
暴徒衝擊警總嗰晚,玩到直至警方清場,九巴竟然派特別班次巴士幫佢哋疏散,事後運輸處責成九巴交報告。

...

真係不能再狗

侯爵府

而家社會真係痴線,著黑色衫都比人標籤。我自己大住個肚都成日著黑色衫,係咪就要比人擺上網批鬥?得張圖, ...

裡面有片架

男爵府

selinako^^ 發表於 19-7-18 23:30
究竟發生乜事

我都想知。佢哋係好黑人憎,但都要睇發生咩事先評論。

男爵府

其實你不斷留言挑釁,想洗腦定想分化? 警察無比暴徒標籤? 暴徒無製造假圖? 所有影片無剪頭剪尾播出? 你如果話自己中立我唔覺得,你如果咁唔鍾意反暴力,撐警察就唔好嘥氣,早D休息養好身子吧!

想有認同呢度Bk jm比唔到你,可以去第二個區或平台吧!

複式洋房

taktakjar 發表於 19-7-19 00:29
其實你不斷留言挑釁,想洗腦定想分化? 警察無比暴徒標籤? 暴徒無製造假圖? 所有影片無剪頭剪尾播出? ...

分乜鬼野化呀,警察做事有對有錯,示威者都係。呢個主題講緊「黑衣人」,只係見到而家啲人著黑衫帶口罩又話,警察做野又話,先覺得社會痴線姐。你講野唔好咁偏激得唔得呀?

首頁

尾頁

跳至