自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

問題1. D. 以上皆是

問題2. A. 出生100日左右、未曾交配過嘅雞

問題3. 「晨露滴雞精」名字容易記.初晨的雨露、給人一種清怡的感覺.

洋房

問題1. 揀雞要留意啲咩?
D.以上皆是

問題2. 用咩雞進補可達到「溫補」?
A.出生100日左右、未曾交配過嘅雞

問題3. 「晨露滴雞精」嘅邊一個特點最吸引你想嘗試。(不少於20字)
晨露滴雞精並無激素,產後的所有媽媽食用也非常安心。剛剛產後既我非常希望有機會嘗試!

別墅

2019勳章 開心吸收勳章

回覆 情報員 的帖子

D.以上皆是

問題3. 「晨露滴雞精」嘅邊一個特點最吸引你想嘗試。(不少於20字)

「晨露滴雞精」最吸引我的是它標榜天然無激素,亦不打抗生素,用出生100日左右、未曾交配過嘅雞制成,補而不燥,即使想餵母乳嘅媽媽亦可以安心使用,因為無須擔心會對自己或寶寶有副作用問題。

民房

D.以上皆是

A. 出生100日左右、未曾交配過嘅雞

「晨露滴雞精」 最吸引我的是比其他品牌擁有唯一具有產銷履歷的滴雞精,確保飲用到最優質的營養及味道,讓我更放心飲用。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

1.D
2. A
3. 晨露滴雞精最吸引我係出自台灣星級農場元進莊, 採用自家農場的台灣紅羽土雞, 而且用 天然飼料飼養, 有品質嘅保證

大宅

瞓得好勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

問題1. D.以上皆是

問題2. A.出生100日左右、未曾交配過嘅雞

問題3. 唯一有產銷履歷認證, 呢樣野對我嚟講係最重要, 因為本身有子宮肌瘤, 激素對我好不利, 有認證更能確保無激素無抗生素, 飲得更安心健康

大宅

D.以上皆是

無激素最吸引我,現正懷孕的我很想嘗試,改善精神狀態!如果適合我的話,生後要坐月都會繼續飲佢!

民房

回覆 情報員 的帖子

D.以上皆是

問題2. 用咩雞進補可達到「溫補

「晨露滴雞精」最吸引我的是它是由出生100日左右、未曾交配過嘅雞制成, 一定是天然健康最緊要。因為日日工作都好忙好倦, 獨立包裝, 方便隨時想飲就飲, 希望「晨露滴雞精」可以幫到我補充體力。

大宅

問題1. 揀雞要留意啲咩?選擇D

D.以上皆是

問題2. 用咩雞進補可達到「溫補」?選擇A

✨最好的特點是唯一可以追溯到雞源的滴雞精,用的是台灣土雞,自家農場養殖。餵買的時候想買滴雞精,因為想多點奶同多點營養給bb。當然要選擇有來源安心的食物,香港有很多滴雞精牌子,只有晨露滴雞精,從小雞到滴雞精成個過程擺上網公開透明,只有自己養雞最安心,同時照顧媽媽同BB

洋房

回覆 情報員 的帖子

1.D2.A
3.晨露滴雞精最吸引我是可以安心食用,因為晨露滴雞精的雞隻來源是自家農場100% 台灣土雞,由養殖到生產一手包辦,
雞隻來源可追溯,可以放心食用。

複式洋房

回覆 情報員 的帖子

D.以上皆是

標榜來自自家農場,來源安心。用出生100日左右未曾交配過嘅雞,適合現正懷孕中的我。

民房

問題1. 揀雞要留意啲咩?D.以上皆是

問題2. 用咩雞進補可達到「溫補」?A.出生100日左右、未曾交配過嘅雞

晨露採用自家農場的台灣紅羽土雞,天然飼料,走地飼養,來源可追溯,安全可靠。
製程時沒有添加一滴水,滴滴精華,很適合孕婦調理身體,提供營養給寶寶。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章

回覆樓主:

答案1. D

答案2. A

答案3. 一小包滴雞精已蘊藏出生不足100日而未經交配的雞的精華,且是天然飼料飼養無激素的走地雞,想必營養價值高於一般市面的產品。

民房

回覆 情報員 的帖子

D.以上皆是

問題3. 「晨露滴雞精」嘅邊一個特點最吸引你想嘗試。

「晨露滴雞精」最吸引我想嘗試的地方是用未交配的雞,因為之前試過其他品牌,飲左身體受唔到,可能太燥,成面青春痘😔

大宅

2019勳章

回覆 情報員 的帖子

D.以上皆是

「晨露滴雞精」最吸引我的是它由出生100日左右、未曾交配過嘅雞制成,標榜無激素,純天然又對身體有益而無害,對坐月中的餵人奶媽媽進補方便又安心。現在懷第二胎的我很想嘗試,希望「晨露滴雞精」可以幫到我.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 情報員 的帖子

D.以上皆是

「晨露滴雞精」最吸引我的是它由出生100日左右、未曾交配過嘅雞制成,標榜無激素,純天然

大宅

D.以上皆是

「晨露滴雞精」最吸引我的是它由出生100日左右、未曾交配過嘅雞制成,標榜無激素,純天然又對身體有益而無害,我的小朋友經常唔食野,所以我都諗好多方法俾我小朋友吸收多些營養,而片中醫生話「晨露滴雞精」適合小朋友飲用, 所以都想俾小朋友試用

大宅

2018復活節勳章

答案:D.以上皆是

答案:A.出生100日左右、未曾交配過嘅雞

答案:最吸引我嘗試的是純天然, 沒激素。因為兒子正在發育階段,但健康身高都不太理想,我想為他選擇沒有激素的補充品,「晨露滴雞精」絕對是一個好的選擇。
傻豬大王  2005年6月27日 聯合出世 3.01kg/ 滿月~4.2kg/ 兩個月~5.8kg/ 三個月~6.5kg/ 四個月~7.1kg. 妹妹於2011年1月20日出世, 重2.79kg/ 滿月~3.92kg/ 兩個月~4.89kg/ 四個月~6.44kg/ 六個半月~7.33kg/ 一歲~8.61kg

複式洋房

D.以上皆是

我覺得最吸引我想試就係因為佢自家農場天然養殖,冇打激素、抗生素,同埋所有雞隻健康都有數據嚴格監察,可以確保到滴雞精的質素 營養價值。

複式洋房

1. D.以上皆是

2.A.出生100日左右、未曾交配過嘅雞

問題3. 「晨露滴雞精」最吸引我想試因為獨立包裝夠方便, 不限地點和時間都可以飲到,而佢亦得到國家级榮譽認證, 證實绝無激素,真材實料,無添加令大家飲得健康又放心, 一家大细一日一包當保健調理, 保充體力和提升免疫力 。

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊