家庭理財

跳至
[金融投資] 炒股明燈

首頁

尾頁

男爵府

炒股明燈我敢認第二都冇人敢認第一呀!... 成日都遲人一步買,早人一步賣。早兩日走去放隻友邦, 點知今日創新高。早前入咗隻小米,點知就創新低。 ...

子爵府

sts8000 發表於 19-7-19 16:23
炒股明燈我敢認第二都冇人敢認第一呀!... 成日都遲人一步買,早人一步賣。早兩日走去放隻友邦, 點知今日 ...
太好啦,麻煩下次你買賣單聲等我地可以同你對著干

bopomofo2405    發表於 19-7-19 19:55

男爵府

炒股明燈我敢認第二都冇人敢認第一呀!... 成日都遲人一步買,早人一步賣。早兩日走去放隻友邦, 點知今日 ...

行動前請出post
[size=x-small]囡囡 出世~重

子爵府

珍珠宮

都唔係呀,你放友邦已經有賺
你想低撈隻小米,只係低處未見低,當自己儲貨啦
你總唔能夠下下都係最高位放最低買,係咪先

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

友邦有賺,放唔緊要啦
賣仔勿摸頭
小米就唔應該入
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有賺已經好叻啦,食餐好慶祝吓

男爵府

回覆樓主:

賺少左啫 慢慢掌握到節奏就肥喇

珍珠宮

你好似適合買啲有機械人幫你操作嗰啲投資

侯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

lilywl 發表於 19-7-19 17:29
行動前請出post

贊成

男爵府

cakii 發表於 19-7-21 08:38
你好似適合買啲有機械人幫你操作嗰啲投資

機械人係咪都要由我去定價先操作到

珍珠宮

sts8000 發表於 19-7-21 13:51
機械人係咪都要由我去定價先操作到

唔係,個 system 已經 set 好咗幾時入,幾時放。一定唔會賺盡,但又唔會蝕到傻

男爵府

cakii 發表於 19-7-21 13:55
唔係,個 system 已經 set 好咗幾時入,幾時放。一定唔會賺盡,但又唔會蝕到傻
...

原來有 d 咁嘅功能? 可能咁樣會啱我 d .... 呢 d 操作有冇個名? 定係要問返個別證券商

珍珠宮

sts8000 發表於 19-7-21 21:09
原來有 d 咁嘅功能? 可能咁樣會啱我 d .... 呢 d 操作有冇個名? 定係要問返個 ...

係呀,哩個功能都開始係唔同嘅外匯及另類投資都有,太多太多,唔太能可以3言兩言講得晒

子爵府

好多銀行同股票行都可以set 定個價放股票的,到價米放咯,吾到下次再set 過,怕賣吾到可以set 低1,2格;
有D可以set 2星期,去左旅行都吾怕

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

如無足夠的技巧與知識,投機炒股多數人都係蝕本的.

禁止訪問

複式洋房

回覆 sts8000 的帖子

係咁架,睇住散戶嚟玩,股票呃人架,唔使蝕已經好叻,揸又得沽又得,唔係點解d樓咁貴d人都要走去買,

複式洋房

麻煩樓主每天上來報告

首頁

尾頁

跳至