在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 144

首頁

尾頁

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
acbeans 發表於 19-8-14 20:26
呢兩款

吾錯噃,有機會我又煲下先

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 19-8-14 20:30
無混醬又真係無咁好味

唔混醬, 不如唔買來食lu

天珠殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-8-14 20:27
我都like

我呢邊雙併都19,得6粒燒賣,3條腸粉

寶石宮

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-8-14 20:32
我呢邊雙併都19,得6粒燒賣,3條腸粉

e 家d 野貴

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

acbeans 發表於 19-8-14 20:26
呢兩款

膠。。我鐘意呀。謝豆娘娘

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-8-14 20:15
原來係自願醫保,咁要供幾錢一年架,冇儲蓄成份架

無儲蓄成份,包半 c家房。每次 claim max 5m, 每年最多 claim 2 千勾,clean case係乜病都包,要墊底16k, 以我歲數 clean case 1 年8k保費到,岩岩 fit自願 e補個退稅額

水晶宮

acbeans 發表於 19-8-14 20:29
我上次都有呀!

上次同學比我 d fruit market買既仲正呀,所以咪話佢 gimmic囉,今次睇排5 排到時間帶您去行下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊