在職全職

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-7-22 09:13
morning

早晨et

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-7-22 09:43
咁都好呀

e 家hk 真是不太好。 快d 回復平靜啦

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-7-22 09:43
早晨

請美娘娘安

心情差差,琴晚訓5 著,原排呢個上午行街,無心機行

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 19-7-22 11:43
請美娘娘安

幾點機返?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多利是 發表於 19-7-22 11:43
請美娘娘安

噚晚我女好在唔係嗰班西鐵車內,如果我女有咩事,真係同佢地死過

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 19-7-22 12:48
噚晚我女好在唔係嗰班西鐵車內,如果我女有咩事,真係同佢地死過
...

e 家hk 亂到咁

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 19-7-22 12:16
幾點機返?

返緊來啦

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 19-7-22 12:57
e 家hk 亂到咁

中午喺醫院睇完我媽(因噚晚又入院),跟著同我老豆細妹去飲茶,野都未食完,就叫我地埋單,話要拉閘

寶石宮

acbeans 發表於 19-7-22 16:26
中午喺醫院睇完我媽(因噚晚又入院),跟著同我老豆細妹去飲茶,野都未食完,就叫我地埋單,話要拉閘:hehehe ...

auntie 點呀?

E 家講到好多區都有動作,,仲有mtr. 有d 公司都早放staff 回家, 好擔心呀

雲母殿

忙完,回程

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 19-7-22 16:40
忙完,回程
萬事小心, 不可靠消息話馬安山都係對象

雲母殿

bylobb 發表於 19-7-22 16:50
萬事小心, 不可靠消息話馬安山都係對象

我知,不過我返屋企架啦

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 19-7-22 16:28
auntie 點呀?

E 家講到好多區都有動作,,仲有mtr. 有d 公司都早放staff 回家, 好擔心呀

腎有積水

寶石宮

acbeans 發表於 19-7-22 17:05
腎有積水

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 19-7-22 16:28
auntie 點呀?

我頭先搭巴士返屋企,成車都係人,平日下午時間邊有咁多人,位都無得坐,而家唔搭西鐵住,經元朗都驚

象牙宮

acbeans 發表於 19-7-22 17:10
我頭先搭巴士返屋企,成車都係人,平日下午時間邊有咁多人,位都無得坐,而家唔搭西鐵住,經元朗都驚:igiv ...
總之就1眼關7, 萬事小心, 更加唔好入夜出街

香港病得好嚴重

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bylobb 發表於 19-7-22 17:15
總之就1眼關7, 萬事小心, 更加唔好入夜出街

香港病得好嚴重

係呀!而家係黑鬥黑尋仇先死

寶石宮

早晨

首頁

尾頁

跳至