夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今年8月就一齊咗12年,有3個小朋友,生咗2個之後老公一直想追多個。經過2次小產,細B終於5月出世。
之前一直會偷看老公個電話,所以知道個女係老公做嘢時識,個女知道老公背景,不過一直都幾主動撩我老公,不過男的都識收,係因為屋企裝修同老公嗌交,果晚6月頭條女約我老公去飲嘢,果晚無返來,之後就撻著咗到宜家。
因爲當時太嬲同想試下等佢地啱開始去stop佢,點知太衝動比我老公知道我用咩方法查佢,而家有哂防範。我老公一直唔認,就算我cap哂之前佢2個d對話佢都話無嘢,成日叫我比証據佢。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

GracieChiu 發表於 19-7-19 21:45
今年8月就一齊咗12年,有3個小朋友,生咗2個之後老公一直想追多個。經過2次小產,細B終於5月出世。
之前一 ...

你真係想分開定係想要證據
月光很美麗☺

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-7-19 22:02

係佢唔認叫我拎証據出來,我其實有喺手,但如果比佢知,佢又會再防範,咁我就乜都再check唔到

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-7-19 22:02

佢死唔認,話好愛屋企好愛bb

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

GracieChiu 發表於 19-7-19 22:08
係佢唔認叫我拎証據出來,我其實有喺手,但如果比佢知,佢又會再防範,咁我就乜都再check唔到
...

有證據、冇證據唔係問題
係你會決定點做? 即係你會check check到有都會死忍?
月光很美麗☺

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-7-19 22:09
有證據、冇證據唔係問題
係你會決定點做? 即係你會check check到有都會死忍?
...

我同佢傾爆佢完全唔認,嚟緊又要擺百日宴,我都唔知呢段時間可以點

珊瑚宮

GracieChiu 發表於 19-7-19 22:25
我同佢傾爆佢完全唔認,嚟緊又要擺百日宴,我都唔知呢段時間可以點

3樓你回應話有證據在手,你係想走就攞出嚟
如果死忍就唔好再提
月光很美麗☺

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-7-19 22:27
3樓你回應話有證據在手,你係想走就攞出嚟
如果死忍就唔好再提

12年,點都會唔捨得,點做到話走就走?但死忍我又忍唔到,宜家日日單單打打,好辛苦

複式洋房

回覆樓主:

你有冇走的能力?經濟如何?

複式洋房

acskphc 發表於 19-7-19 23:44
你有冇走的能力?經濟如何?

我有做嘢,8月完產假返工
最唔甘心係之前老公仲叫我辭工照顧3個小朋友

別墅

回覆 GracieChiu 的帖子

先其唔好辭!寧願請工人都唔好唔要份工 呢個情況如果仲要靠佢比錢你 仲辛苦

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

既然你唔想分開 佢亦死口唔認 又何苦 真真假假 重點係已經唔係有冇証據 好多時 你知道事情係點 你想要咩結果先係重點 佢認同唔認又點?認左都可以厄你繼續 唔忍都可以厄你繼續 重點係你唔打算放手 咁樣會唔會唔好揭穿比較好?

珊瑚宮

GracieChiu 發表於 19-7-19 23:27
12年,點都會唔捨得,點做到話走就走?但死忍我又忍唔到,宜家日日單單打打,好辛苦
...

坐完月先再諗清楚自己想點。
你唔捨得走/唔想走……你搵曬啲證據出嚟只有你自己一個唔開心,對方以為你冇證據不停單打你
咁辛苦又何苦呢
月光很美麗☺

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

GracieChiu 發表於 19-7-19 23:27
...
加上有三個小朋友, 又好難話走就走, 不過點辛苦都KEEP住返工, 留返多D錢

子爵府

GracieChiu 發表於 19-7-19 21:45
之前一 ...

你就算拿出證據,你老公也承認,他讓會說一大堆支持他犯錯的原因,再接著下來他仍然繼和那女人來往,你們之間變成了爭執不斷,感情越吵越淡,再接下來你覺得這婚姻可以繼續走下去嗎?

你們有三個孩子,最細的還只有兩個月。如果他待你不好我相信也不可能有決心去生三個孩子。先冷靜下來,想想你們夫妻之間的問題出在哪裡?在婚姻關係上沒有絕對的黑或白。你還想維繫這段婚姻就必需要先針對你們之間的問題,先修補這部份才可以讓他明白你和孩子的珍貴,才有可能擊退第三者的誘惑。

如果你繼續去和他執著他不願承認出軌,那只是進一步推他出去找小三。

複式洋房

除非妳想離婚, 如果唔係就唔好搞太僵

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

佢認咗,你又會唔會離婚?

複式洋房

laichunsin88 發表於 19-7-21 12:42
除非妳想離婚, 如果唔係就唔好搞太僵

唔好咁僵但要用咩態度去對他?我扮無嘢佢就會繼續

複式洋房

GracieChiu 發表於 19-7-21 22:54
唔好咁僵但要用咩態度去對他?我扮無嘢佢就會繼續

朋友經驗: 朋友以前係小三,正印私底下send fb inbox msg 比曬小三fb 的朋友,except 小三本人,唱衰小三。然後小三自動收左皮。

十二年,又有三個小朋友,明白離婚唔係唯一選擇。

大宅

2019新春慶豚圓

fisha 發表於 19-7-22 05:27
朋友經驗: 朋友以前係小三,正印私底下send fb inbox msg 比曬小三fb 的朋友,except 小三本人,唱衰小三 ...

我有朋友試過,成功擊退小三 

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊