夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔好衝動住,要努力係小三手上搶返老公返來,你越衝動你老公只會越防備你

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-7-19 22:02
你真係想分開定係想要證據

要證據都幾難

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

雞骨草 發表於 19-7-24 12:07
要證據都幾難

……

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 GracieChiu 的帖子

其實你老公唔認,代表佢仲想要個家,佢認與不認,與佢同小三繼不繼續冇直接關係,
你無謂迫佢承認了,
不如由重建夫妻感情入手。
教養三個小朋友,相信你地冇乜二人世界時間,
幾耐冇兩公婆去旅行丶睇戲丶晩餐?
加油呀。

子爵府

GracieChiu 發表於 19-7-19 21:45
今年8月就一齊咗12年,有3個小朋友,生咗2個之後老公一直想追多個。經過2次小產,細B終於5月出世。
之前一 ...

你是否已知小三手提,試下用佢手提上網search睇下揾唔揾到佢facebook, 你知唔知個小三有無老公,如果有就試下揾下佢老公facebook, 再開個新facebook尸口,pm佢老公通知佢老婆出軌,等對方老公出手。

禁止訪問

複式洋房

小虎豬媽媽 發表於 19-7-24 21:21
你是否已知小三手提,試下用佢手提上網search睇下揾唔揾到佢facebook, 你知唔知個小三有無老公,如果有就 ...

最麻煩女的係單身

複式洋房

laichunsin88 發表於 19-7-25 14:28
回覆 GracieChiu 的帖子

直接同佢講, 妳知道左, 不過比多次機會佢, 問佢點樣!

我已經好直接講咗
仲cap埋相話知道係邊個
不過越話比佢知我知d乜,佢只係越防範

男爵府

3個小朋友,仲要流產兩次
我接受唔到啊
佢話要,你流產兩次都可以繼續
但佢又可以做到咁

明白有小朋友之後好多野不能說走就走
希望可以有解決方法,令小朋友可以係快樂既環境長大

複式洋房

覺得好似無咩意思

複式洋房

諗住去旅行一家人開心下,點知返到來發現唔見人咗架旅行時買的玩具車擺設,直覺上係佢拎去送咗比人,又係死唔認,今日上個女人fb,見到佢幾年前d相有架好似樣的玩具車的畫,我真係唔知係咪真係咁橋定係又比我發現新的証據?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

GracieChiu 發表於 19-7-27 17:10
諗住去旅行一家人開心下,點知返到來發現唔見人咗架旅行時買的玩具車擺設,直覺上係佢拎去送咗比人,又係死 ...

……

複式洋房

crystal媽咪 發表於 19-7-27 18:08
有冇新證據都好
如果你唔係諗住離開,就唔好再搵新嘅證據

我唔係專登要搵,因爲知道証唔証據已經無意思;不過又㩒入個女的fb 望下時先見到

寶石宮

GracieChiu 發表於 19-7-27 21:51
我唔係專登要搵,因爲知道証唔証據已經無意思;不過又㩒入個女的fb 望下時先見到
...

……

子爵府

GracieChiu 發表於 19-7-19 21:45
今年8月就一齊咗12年,有3個小朋友,生咗2個之後老公一直想追多個。經過2次小產,細B終於5月出世。
之前一 ...

你老公都幾賴皮...佢死都唔認其實你真係吹佢唔脹!除非離婚嘅啫!

禁止訪問

複式洋房

hippopopo 發表於 19-7-30 12:37
認左你係0米會捨得同佢分開?

我只想睇下有沒有方法解決
我問佢係咪有乜嘢不滿睇下我可唔可以去改
我又同佢講,就算我講明我知我肯認,但佢都唔會去stop,咁大家可以點?

複式洋房

啱啱過去個星期六日,原本諗住返大陸玩下慶祝拍拖週年,點知未出發又嗌大交,我老公嬲到上梗大陸沿途整爛哂我同佢部電話。之後大家平靜咗,佢叫我唔好再因為d無謂人(即果個女人)傷害我倆之間感情,咁我咪扮無嘢。(我老公有2部電話,1部for返大陸先用的,所以大家可以共用。)點知到夜晚返到酒店,可能條女完全搵唔到我老公,佢先打長途去果部電話,我同我老公講條女搵你,佢話唔知邊個唔聽,我話我背咗個號碼,之後個女仔半個鐘內打咗5-6次whatsapp然後喺咁sent message 叫我老公覆佢。我同我老公講如果唔接唔聽會不斷打來,佢就扮唔係自己咁話唔喺香港唔好再打嚟!

複式洋房

之後我老公又發哂誓話返到香港唔會再聯絡。
其實我好難信會唔搵,仲有個女的咁chr點會肯收手,我同我老公講仲以為果晚我地偷情比條女捉姦咁⋯⋯其實佢地早2日仲早晚都勁whatsapp;個女的仲會打機時話幫我老公代夫從軍...無啦啦點會肯斷。之後我又諗返喺大陸果晚大家傾計,佢話平心靜氣傾下計只係想套我料...同佢終於認之前一家人旅行時買過手信比條女,其他上過佢屋企就乜都唔認

大宅

虎到金來勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

心動了其實邊有咁易斷!剛開始像熱戀, 唔係你想斬就斬, 你老公想去見個女人就點都會拎到時間去!只係唔會再咁易比你知!!

有証據無証據都好, 始終都有發生, 有感情, 有上過床!已經傷害左個家庭, 傷害左你, 傷害左小朋友!風流快活時唔見佢想起你地四母子!

你選擇留低既, 忍得到就忍, 如果忍不到就離開!狠下心都要

可是你有3個小朋友
又多左一層考慮!最重要經濟上能夠獨立到!加油!

首頁

尾頁

跳至