夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

男人嘅心變咗好難改變…… 其實之後條路點行你自己最清楚, 但如果你選擇離婚一定要同佢傾清楚贍養費

別墅

其實如果你老公話好愛呢個家,好愛BB, 而你又唔捨得,你唯有放低唔好再提。

你一日提住,一日都在折磨大家。

比個機會大家,如果真的再犯錯,到時你不會再不捨得的。

複式洋房

又再次失望,剛見到佢地仲聯絡仲要報到

大宅

回覆 GracieChiu 的帖子

我之前都俾左幾次機會,但原來一直無斷,所以我前幾個月同女終於搬走,個時都仲唸睇下有無機會再一起,我知好傻,但發現呢幾個月佢仲繼續同個女人遊山玩水。我唔明一個人點解可以甘,又唔想離婚,但完全唔覺佢有去挽回呢頭家的行動。我知係會好難受,我自己都未完全放得底住,但為左女要堅強,我地無做錯事,點解要為呢d人甘傷心,雖然我自己都未做到100%放下,但努力緊。你要加油,一起努力,小朋友需要我地💪🏻

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

趕佢走,點會自動搬咁儍。
唔需要俾証據佢睇,話你知道哂,佢自己心知肚明。
加油呀

大宅

回覆 soso1227 的帖子

因為本身住個度係同99一起,甘無理由仲係人度住,所以返左娘家。搬走後,都有大家出黎陪女去玩,但每一次我講去搞手續,佢就會嬲態度變晒,女都唔見。我都無氣再理,唔知咩心態。宜家最緊要係個女💪🏻

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yybaby2016 發表於 19-8-17 11:03

因為本身住個度係同99一起,甘無理由仲係人度住,所以返左娘家。搬走後,都有大家出 ...

有冇用Whatsapp 傾cap圖,之後send俾小三。
小三知道係你老公唔肯離,一定發功迫你老公,無論結果係點,對你有好冇壞

大宅

個小三好偉大架,個時話成全個男人,以後唔好揾佢,又話你回歸家庭個d等等,同呢個女人一直無逼我老公離婚,因為個女人本身好像都有同好多男人有關係。所以我都廢事揾個女人,我信因果,同我知道最緊要係要同個女活得好。至於個男人,最多等二年自動離。

複式洋房

yybaby2016 發表於 19-8-17 13:24

個小三好偉大架,個時話成全個男人,以後唔好揾佢,又話你回歸家庭個d等等,同呢個 ...

我老公出面果個都係咁講,話唔介意仲叫我老公小心d個電話唔好比我發現...咪攪到我老公覺得好委屈佢,又道歉又氹佢

大宅

回覆 GracieChiu 的帖子

係呀,有時都唔明點解有女人係甘,我宜家就成全佢地喇,佢地真愛的話,我又為咩要難為自己,一個人默默為家付出一齊,但另一個已經不是同路人。十幾年感情難放底,但我一定會加油,個女需要我。

首頁

尾頁

跳至