時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

arkilok 發表於 19-7-20 01:21
香港人去嗰邊申請政治庇護,台灣係唔會公開,但係有一批香港人去咗台灣申請政治庇護呢個消息就已經通晒天 ...
如果真係咁,呢班曱甴應該仲驚過未走果陣

大宅

畀面勳章

siulili 發表於 19-7-20 02:08
如果真係咁,呢班曱甴應該仲驚過未走果陣

所以對於班暴徒已經無退路,因為佢哋根本唔想為佢哋做嘅暴力行為附上接受法律嘅責任!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

其實中國統一唔到台灣都係一件好事呢嘅,咪當幫香港收緊啲垃圾。

侯爵府

kittylam 發表於 19-7-20 00:23
支持台灣全數收容台獨生力軍,多咗200萬精英,好大機會真獨立 。

希望佢地盡快行動,收晒呢班廢物,成個台灣會更民煮。

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

耿爽真係好有霸氣

伯爵府

其實佢地走左都好,係香港就算坐完監都會再出來搞事,香港唔歡迎呢D人

侯爵府

爽哥講得啱,千祈咪假慈悲,一定要真收留,一個也不能小

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

蔡總統玩慣架喎!
班人矇晒面遮晒樣,點証明係佢地?
到警察夠料拉人,會係政治罪定係刑毀?!咩証據人地用政治入佢地罪?刑毀一定有實証!唔關政治事,佢會收留人地嗎?

男爵府

耿爽話阿English 不要假慈悲、係泥菩薩唔知點解我覺得佢咁公開講,目的係用咗激漲法今次English 惟有死頂,做咗第一垃圾收容港下任總統就真係多得佢唔少

侯爵府

回覆樓主:

人道處理

男爵府

好媽媽勳章

toyocat 發表於 19-7-20 02:26
其實中國統一唔到台灣都係一件好事呢嘅,咪當幫香港收緊啲垃圾。

我都係咁話,爛鬼台灣收返嚟把鬼,忤逆仔養唔熟,比200幻過去,跟住斷交。等睇佢哋黃綠大戰
●▽●●0●●﹏●●︿●

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

佢中意收就收啦,
收收收 逃晒去台灣果d 全部都收

公爵府

贊成台灣收哂係香港班暴徒

大宅

瞓得好勳章

kittylam 發表於 19-7-20 00:23
支持台灣全數收容台獨生力軍,多咗200萬精英,好大機會真獨立 。

蔡英文已經後悔捉蟲,要養班垃圾

子爵府

台灣肯收留這班廢青,真係安樂晒,最好就全部200幻接收晒,一個都唔好留低呀。這樣,香港人才有好日子過,謝謝英文!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

coffeejoeybb 發表於 19-7-19 23:43
應該一早計劃好晒,邊一班肯衝就幫佢地搞移民,不過移快左警方都未拉人 。

...

唔知有冇收錢做嘢呢?有收錢都仲好,冇收錢嗰啲叫戇居

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

DoReMi媽媽 發表於 19-7-20 12:02
唔知有冇收錢做嘢呢?有收錢都仲好,冇收錢嗰啲叫戇居

有錢收,都養唔到佢成世啦。依家連香港都返唔到,咁就一世。係香港知衰自首,都可以從新做人,依家走去人地度,做黑市居民,值得咩? 無腦既人,永遠唔諗將來,被洗腦真係戥佢家人心痛。班政棍就繼續係香港享受自由空氣

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

coffeejoeybb 發表於 19-7-20 12:09
有錢收,都養唔到佢成世啦。依家連香港都返唔到,咁就一世。係香港知衰自首,都可以從新做人,依家走去人 ...

有腦~就唔會做傷害香港中國嘅事,唔該啲人多啲留意國際政治,睇下世界點行緊,唔好毒果餵娛圈就食娛圈,毒果餵反政府就反政府,連黎智英都不知廉恥話香港係為美國而戰,唔好以為香港獨大同唯一,唔好成為別人利用的棋子,把好好的香港搞到一蹋糊塗

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

DoReMi媽媽 發表於 19-7-20 12:15
有腦~就唔會做傷害香港中國嘅事,唔該啲人多啲留意國際政治,睇下世界點行緊,唔好毒果餵娛圈就食娛圈, ...

班人無知無腦,一時之氣,為反而反,香港係中國一部分,呢個係事實,想改變,係絕對冇可能,點解唔現實少少,努力讀書,工作,為自己將來,可以有選擇地去生活 。 一塊福地,冇天災,只有人禍

象牙宮

coffeejoeybb 發表於 19-7-20 12:26
班人無知無腦,一時之氣,為反而反,香港係中國一部分,呢個係事實,想改變,係絕對冇可能,點解唔現實少 ...

中國要發展,勢不可擋,意圖/企圖利用香港去打擊/停滯中國,根本是不可能,最終,只係令中國放棄香港,但唔係放棄對香港的治權,只係對香港不聞不問,由得香港成為暴力/暴動之都,結果~受害只係香港人自己,以為自己爭取,但其實輸得更一敗塗地

首頁

尾頁

跳至