親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

唔算好熱,又唔曬
不過部分時間有落雨
可以問定酒店借遮or行地下街避下
都好快停雨
報告完畢

wcpcelia    發表於 19-7-22 10:11

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主:

今晚有d風吹過來就感覺涼

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我星期二到東京,玩咗四日,感恩無咩雨而且氣溫清涼,幾舒服之後轉去日光,明日去草津溫泉,如果有打算去晴空塔,推薦上30樓食叙叙苑燒肉午餐,好正由押上站出來B3出口搭手扶梯上一層,就有電梯上30樓

wcpcelia    發表於 19-7-22 10:11

I 大蚊豬   

子爵府

回覆樓主:

如果晴空塔,另一推介係6樓迴轉壽司
新鮮,抵食
已經避開食飯時間,都仍然要排左40min
都好多日本人食
佢會俾中文menu,但中文menu係少d款揀架....好彩識少少日文
不定時仲有店員齊嗌口號叫賣特定款壽司。
個人覺得好食過活.美登利

子爵府

回覆樓主:

7月黎講唔算熱,仲有少少涼,都好舒服
係間中有少少雨

男爵府

fionlei88 發表於 19-7-21 21:12
我星期二到東京,玩咗四日,感恩無咩雨而且氣溫清涼,幾舒服之後轉去日光,明日去草津溫泉,如果有打 ...

您好,

請問你這個是午市4人套餐嗎? 多少錢? 需預約嗎?

Tks!

[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

AppleChow 發表於 19-7-24 14:18
您好,

係四個唔同set,最貴5800,最平1800,無預約,walk in等咗十五分鐘就有位,我係星期四中午去嘅
I 大蚊豬   

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

AppleChow 發表於 19-7-24 14:18
您好,

最好11 點前要到( 平日) 就入到第一輪,午餐已OK,經濟加靚景

男爵府

明白.

謝謝各位!
[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至