時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係火都黎!你呢d犯眾憎議員,劈大眼講d唔係人講的説話,打死都唔話自己班契仔做d咁野,仲要攬住佢地話"佢地好乖,唔會咁樣做",扮慈父慈母,替佢地找籍口!

繼續死撐啦,等睇下你地割(emoji)!

瑪瑙宮

咁講野都有? 咁應該幾時搗破, 使唔使問過飯聞先?

暴徒惡行你地無遣責過, 警方做野為市民安全就呀支又呀左, 係咪人黎架?

琥珀宮

nosrak 發表於 19-7-21 10:09
有民主派議員認為,時機實在太巧合,惹人猜想,並質疑是否有人刻意製造危機和恐慌,以圖合理化警方使用暴力 ...

佢地已經講到無野好講,索性係度亂咁吠

子爵府

2024年龍年勳章

cloud331 發表於 19-7-21 12:03
但睇fb, d 人質疑警方,1 kg TATP冇可能分4次就引爆完,仲要冇造成破壞.....

咁可能警方係用特別方法去處 ...

總之D人就揸住個放大鏡去睇警方做嘢,唔識都當自己磚家咁,人地警方發言人塊手表都要放到大一大去好似查案咁仔細~~~對D暴力示威者暴力行徑就直情當睇唔到,立法會破壞成咁都當爛三塊玻璃~~

珍珠宮

2024年龍年勳章

善有善報,惡有惡報;若然未報,時辰未到。

以上送給飯已完。
希望每天開心渡過 ;-)

大宅

nosrak 發表於 19-7-21 10:09
有民主派議員認為,時機實在太巧合,惹人猜想,並質疑是否有人刻意製造危機和恐慌,以圖合理化警方使用暴力 ...

緊係時機巧合啦,跟左條線咁耐,尋日唔拉唔通等今日遊行爆炸左先拉人?!痴痴地㗎d人!泛民真係好可恥!祝你哋嚟緊選舉全軍覆沒!

複式洋房

平時無緣無故查你咩!佢哋自己亦唔會無緣無故入貨啦!

唔通等你真係派上場後先去查咩!

自己查下有冇內鬼好過啦!已完!

大宅

回覆樓主:

應該有人為左一大筆線人費放料俾警方XD 分分鐘幾十萬好過收你地果幾千重要搵命搏

大宅

回覆樓主:

已完撼親個腦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至