時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓

有雞先定有蛋先,留返比正常智力嘅人去諗

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

siulili 發表於 19-7-21 10:24
今次到犯國喂啦,仲有邊隻人面獸心未出場?

難為佢地講得出口 不如話警方收買民陣成員, 誣衊民陣 ...

一定係警方屈啦

最好警方咩都唔好做,等班孩子真係攞出黎用再勸班唔好亂「玩」危機物品

(曲)

珍珠宮

nosrak 發表於 19-7-21 10:09
有民主派議員認為,時機實在太巧合,惹人猜想,並質疑是否有人刻意製造危機和恐慌,以圖合理化警方使用暴力 ...

犯國規
辦事處可能好多燒烤义準備活動,我都覺得時機實在太巧合!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

Protea 發表於 19-7-21 10:29
香港就係比呢d癲倒是非的人,混淆視聽,令年輕人一錯再錯,根本就是想令香港萬劫不復。
...

佢地歪理當真理~為咗反而咩都可以不經大腦講出~

大宅

回覆 Happy_hk 的帖子

佢係經大腦講出嚟﹗
有心掩護暴力﹗

伯爵府

2019新春慶豚圓

有民主派議員認為,時機實在太巧合,惹人猜想,並質疑是否有人刻意製造危機和恐慌,以圖合理化警方使用暴力 ...

有冇睇新聞?
民陣認咗啦!
今日拉咗3條卒仔

複式洋房

但睇fb, d 人質疑警方,1 kg TATP冇可能分4次就引爆完,仲要冇造成破壞.....

咁可能警方係用特別方法去處理呢,低溫引爆得唔得?不過我真係唔識,希望有專家可以講下....

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

2019新春慶豚圓

ICbaby 發表於 19-7-21 11:35
黄人仲話係賊贓嫁喎!真係笑到噴水!

仲話啲PAPT會炸哂楝想
一定係假

伯爵府

2019新春慶豚圓

cloud331 發表於 19-7-21 12:03
但睇fb, d 人質疑警方,1 kg TATP冇可能分4次就引爆完,仲要冇造成破壞.....

咁可能警方係用特別方法去處 ...

https://www.facebook.com/486392624735448/posts/2948517215189631?s=569529940&sfns=mo

男爵府

2019勳章

Ben2003 發表於 19-7-21 10:19
泛民/蘋果言論總有人會信,這是民智問題。

無錯,面書都有不少人相信警察屈佢地
真係可悲個腦已經壞左

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

hakbb 發表於 19-7-21 12:17
無錯,面書都有不少人相信警察屈佢地
真係可悲個腦已經壞左

睇得FB,毒果會上腦!
佢地係壞咗嘅人

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

繼續包庇罪惡,巿民終歸有一天把他們趕離香港

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

由佢地啦,警察好似佢地班廢物咁得閑咩?呢班人係食屎飲尿大架。

因住收尾幾年

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

ICbaby 發表於 19-7-21 12:19
睇得FB,毒果會上腦!
佢地係壞咗嘅人

已經唔係人

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

奇奇媽媽 發表於 19-7-21 12:19
繼續包庇罪惡,巿民終歸有一天把他們趕離香港

係!班廢中、銀髮、香港媽媽繼續包庇佢地,放長雙眼睇吓佢地點玩死香港!

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

kl1 發表於 19-7-21 10:23
唔明點解啲人仲要選呢班議員出嚟!

毎個地方都會有一班唯恐天下不亂既人,尤其一班社會/生活失敗者。

公爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章

回覆樓主:

完全漠視連登的策劃陰謀。懷疑佢地係連登一份子

公爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章

arkilok 發表於 19-7-21 10:19
佢哋同一伙嘅,當然會咁講啦,叫佢哋想去X登睇清楚先啦,點會巧合呢,呢啲叫配合,係配合民陣做前鋒申請遊 ...

可能就佢地係X登後面謀策獻計

公爵府

2019勳章 熱血勳章 hashtag影視迷勳章

你地破壞了立法會舉了港獨旗,一早就散播了恐慌啦!
小市民好擔心囉!

大宅

yuyueng 發表於 19-7-21 12:30
毎個地方都會有一班唯恐天下不亂既人,尤其一班社會/生活失敗者。

你講得無錯,佢地係失敗者,再將自己推向進一步失敗

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊