自由講場

跳至

首頁
12345...40

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

dasy 發表於 19-7-21 17:46
佢都無錢,何來有第三者 ,佢每月出糧我知佢出幾多

呢個世代唔再係冇錢就冇女人,而家女多男少,搵到錢既女人都唔少,我ex都無錢咪一樣搵到個唔介意佢無錢既醜女人,所以搞清楚其實有冇第三者先,搬得出去如果話冇既機會率都比較低,真係冇既咪諗下點補救雙方關係,有既就諗下自己既後路,祝福你!

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

盡力從自己開始改變,如果佢堅決要分,就成全佢啦,勉強無幸福。既然佢提出左離婚,大家相處都有條刺。

wcpcelia    發表於 19-7-23 09:19

男爵府

2024年龍年勳章

dasy 發表於 19-7-21 17:47
呢句係既,佢話我管得佢太緊,所以佢話自己搬去借朋友家屋企暫住,佢話好舒服好自由
...

老實講,無比較下,唔會覺得你管得緊佢,醒下啦⋯

大宅

我明你C6諗咩,真係未必關第三者事,以前恩唔恩愛亦冇關,只係當時未到個臨界點啫,講真,呢D情況,你越煩住佢,佢只會越走得遠

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

tingbb@mama 發表於 19-7-21 17:51
話時話你食唔到瞓唔到係咩事?有冇睇醫生

無睇醫生,只不過晚晚諗起佢,曾經同佢一起生活既甜蜜

侯爵府

dasy 發表於 19-7-21 17:48
我唔知呀 我覺得佢變得突然好恐怖,早幾日我地好恩愛

打死我都唔信出面無第二個。
結左婚十幾年,唔會今時今日先知你性格⋯要一個男人突然改變晒成個生活唔係咁易⋯走得咁急一定係有原因⋯原因亦唔會只係你管得佢好嚴咁簡單。
唔管都管左十幾年,有咩人仲未慣?
男人咁懶,要佢無啦啦改變,只因為出面有件。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

不過模型都唔俾買就真係有點嚴厲。男人都要有玩具、娛樂。

象牙宮

dasy 發表於 19-7-21 17:53
佢暫時搬左出去朋友家借屋住,前日佢返黎我送左樣野比佢,我仲話原來你送禮物比我多過我送比你,佢回你都覺? ...

朋友住1晚就得啫,點可以住到無了期?而且父母仲放低埋比你,自己走左,我就唔信無第2個住家喇! 變心做咩都無用,唯有一係拎佢多d錢,一係自己返工搵錢養自己囉!

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

flowerlala 發表於 19-7-21 17:54
我明你C6諗咩,真係未必關第三者事,以前恩唔恩愛亦冇關,只係當時未到個臨界點啫,講真,呢D情況,你越煩 ...

係,你無講錯,佢話忍無可忍先講,依家既我都唔知點做好,每當佢提起想我盡快搞清手續,我就好想大哭 62,99見我食咁少佢地都好擔心

男爵府

回覆樓主:

有一次,係快餐店,遇到個女人,大家因無位,因而搭檯,佢話佢唔做飯嘅,個老公無飯食,要各自係街食完先回家,自已無仔女,無做工,又唔鐘意男家,佢四十歲先結婚,本身老公有層樓近99,但佢迫老公搬走,由港島搬去元朗,好等99去唔到自已家,以住元朗8年了,本身老公層樓,吉了8年,我同佢講,妳好幸福,老公好就妳,但妳幻想吓,假如佢有一日,不幸走了,或過世了,妳會點,生活會點,佢諗吓之後,好驚,話係喎,無收入,又唔知住邊,今晚試吓做番飯。
我想講有時真係要找緊幸福。

瑪瑙宮

ilikethis2005 發表於 19-7-21 17:55
打死我都唔信出面無第二個。
結左婚十幾年,唔會今時今日先知你性格⋯要一個男人突然改變晒成個生活唔係咁 ...

唔知呀,佢意思係話我臭脾氣,管佢意思係,列如想剪頭髮買衫買模型我唔比,然後就自己忍左佢,唔對我發脾氣

子爵府

想起我ex boyfriend之前同我提出分手,理由都係話我脾氣臭,頂唔順,點知轉頭俾我發現原來分手前已經搭上咗第二個女仔
有D男人點都唔會肯承認自己係衰人,就算分手都要講大話瞞住你

瑪瑙宮

青豆 發表於 19-7-21 17:59
有一次,係快餐店,遇到個女人,大家因無位,因而搭檯,佢話佢唔做飯嘅,個老公無飯食,要各自係街食完先回家,自已 ...

其實我有整野比佢食,每當佢放假我都會整野食比佢,就算買食既野,我都係買佢喜歡食既野行先,我真係好傷心

男爵府

我有朋友同樓主一模一樣,結婚二十幾年,個老公話走就走,咩都無講。個老公仲欠人週身債,點知原來係有女人!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

去搵婚姻輔導啦,如果大家都仲有愛既話,仲有得挽既,祝福

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

樓主,放過別人放生自己!照字面睇,看得出你先生不會回頭。留點尊嚴給自己吧! 講得太明會傷害自己,走吧!

瑪瑙宮

maggie196 發表於 19-7-21 18:00
想起我ex boyfriend之前同我提出分手,理由都係話我脾氣臭,頂唔順,點知轉頭俾我發現原來分手前已經搭上咗 ...

所以我好亂,62,99都好擔心我,同佢地同住,佢仲叫我開條件,話想一次過過比晒贍養費,佢話無錢都問銀行借返黎比我

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

melody228 發表於 19-7-21 17:48
做到咁嘅,9成出面有野,爭在浮咗上面未啫

我都覺得係

瑪瑙宮

hfl2000 發表於 19-7-21 18:03
去搵婚姻輔導啦,如果大家都仲有愛既話,仲有得挽既,祝福

我仲愛佢,但我估佢應該唔會睇婚姻輪導

珍珠宮

回覆樓主:

我相信你老公係一直忍,但總有野令佢爆發,唔會突然咁決絕~
我都覺得佢似有第三者,佢話住係出面好自由,就已經有可疑~
無論點,依加勉強都無用,你食唔落訓唔到,對件事都唔會有幫助,只會令你老公覺得更煩~
愛自己先會有人愛呀~

首頁
12345...40

尾頁

跳至