自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

dasy 發表於 19-7-22 01:05
我點會唔愛佢 愛佢多過自己

真係好難覺得係
我真係結婚咁耐,我都唔捨得大聲喝/鬧我老公⋯⋯ 從未

子爵府

dasy 發表於 19-7-22 00:50
我會呀,但佢唔知點

真係改就快D去瞓,明天仲要返工。

即使佢肯返,大家都有條刺,始終唔長久,為自己好好打算啦。

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

babynetnet 發表於 19-7-22 01:09
依家係有無第三者都好,你老公好決絕一定要同你離婚……
娘家真係無位可以容納你,可能你走左 ...

娘家真係無位,無位比我放摺床,就算朝早拆夜晚開床都是位訓

伯爵府

藉口姐,分分鐘有第三者

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

littlefunpig 發表於 19-7-22 01:09
真係好難覺得係
我真係結婚咁耐,我都唔捨得大聲喝/鬧我老公⋯⋯ 從未

佢話我每次都態度唔好對佢,相反對6299好好 佢講過想割斷媒氣喉

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

dasy 發表於 19-7-22 01:10
娘家真係無位,無位比我放摺床,就算朝早拆夜晚開床都是位訓

唔放床,放摺得埋既床褥瞓地下先啦!
如離婚你都要返屋企架啦!
你先返屋企住一、兩個星期,睇下佢會唔會揾你!

男爵府

回覆 dasy 的帖子

同佢講畀個機會大家 唔想將來大家後悔,呢段時間你唔打擾佢畀晒自由,等佢抖夠再返黎搵你?

男爵府

dasy 發表於 19-7-22 01:12
佢話我每次都態度唔好對佢,相反對6299好好 佢講過想割斷媒氣喉
...

你真係令到佢咁難受?

瑪瑙宮

babynetnet 發表於 19-7-22 01:15
唔放床,放摺得埋既床褥瞓地下先啦!
如離婚你都要返屋企架啦!
你先返屋企住一、兩個星期,睇下佢會唔會 ...

唔會搵我,佢出去住二星期都無搵過我

翡翠宮

dasy 發表於 19-7-22 00:51
對唔住, 我知道煩,我只係想呻下

你無對我地吾住
只係你呢個方式一定絕對無可能挽回個老公

一個得人愛既人,首先要自愛。自愛其中一個彰顯既方式係精神經濟獨立,佢已經極度厭惡一貫既你,你仲咁既面口對住佢,佢更加光速閃

當然,所有改變要發自內心,如果你保持真心堅係咁煩咁依賴既,即係分手正確。你另覓良木而棲啦。

用戶要求終止服務

回覆樓主:

放手,可能對大家更好,學會祝福
我覺得係搵律師搞離婚,之後自己出嚟做嘢,做女人真係要明白一個道理冇人會永遠照顧你一生一世,要好好愛自己自己要努力賺錢。

翡翠宮

dasy 發表於 19-7-22 01:05
我點會唔愛佢 愛佢多過自己

完全睇吾到
你只係吾想無左一個奴隸唧
sorry 每人都有自己既蠟燭,睇怕呢十四年兩頭一齊燒,你枝蠟燭堅係燒完。

大宅

你囗講愛老公,可惜你老公根本咁多年都感唔到你囗中所講嘅愛。
男人已心死,講真呢刻你再做甚麼講甚麼只會令他更反感更討厭。
我好明白呢刻你不能立即放手, 你能反醒自己亦已經不錯,但樓主你記住一次失敗的婚姻,並不代表一切,正面看若將來再遇到另一位,你就不會重蹈覆轍今天的錯,你會更珍惜,更懂得如何維繫一段婚姻關係

公爵府

dasy 發表於 19-7-22 00:56
如果我唔愛佢,有時候佢夜返,我會等埋佢先敢訓,有次佢撞車人無事,我食食下飯收到通知,飯都食唔落趕出 ...

你講呢d,做朋友都會啦,愛一個人唔係咁。
宜家你暫時做好自己先,你要俾佢見到一個全新既你,所以暫時將佢放埋一便,努力工作,打扮好自己,改好脾氣,對6299都要好,一段時間後,佢見到你既改變,話唔定會有轉機呢?就算佢唔返轉頭,你都已成為一個好好既自己,可以自力更生!
同埋一日未正式離婚,一日都仲有機會,就算簽咗紙都可以改變架,唔好放棄呀!

用戶要求終止服務

dasy 發表於 19-7-22 00:38
我覺得我唔會識到第二個比佢更好既人 我好難同人再結婚

你唔好咁諗

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

dasy 發表於 19-7-22 01:20
唔會搵我,佢出去住二星期都無搵過我

下,連whatsapp都無任何聯絡?
都真係凍過水....
我覺得你6299真係算好好,你一直以來唔係生b又唔返工,煮飯洗碗又兩老做,兩老仲要睇住你對佢個仔呼喝態度差,做女皇次次等人氹,個仔搵得唔多都擔起頭家仲要被你蝦足十幾年
兩老仲咁包容你,仲俾你喺度住,你真係執到但無珍惜
其實你都要plan定出路,你救到婚姻既勝算唔高,如果離婚你都無可能再喺男家白食白住
想有選擇,首先要自強

伯爵府

BK Milk勳章

讓他走吧,變了的心留也留不住,不如讓自己有尊嚴的,瀟灑地離開,愛自己

伯爵府

我諗樓主老公當初好愛佢先咁忍得,但而家應該無晒愛,其實男人變左心就唔到你控制,俾大家冷靜下好過

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

dasy 發表於 19-7-22 01:12
...

愛一個人就會對佢好,想佢開心,希望佢快樂

你愛既係你自己,雖然你唔認,不過行為已經清楚說明一切

珍珠宮

cancan^^ 發表於 19-7-21 22:30
搵個單身獨居朋友寄居咪得囉,點樣一定假?

話搵就搵到?

首頁

尾頁

跳至