自由講場

跳至

首頁
12345...40

尾頁

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

老公突然要和我離婚,原來佢話我結婚咁耐,脾氣都唔好,好多時管住佢,列如佢想買模型車,而我就一句回返佢好多錢咩買,然後佢無出聲,我心好痛,曾經都懷疑過佢有第三者,但佢又唔多似,可能二公婆結婚十幾年,無小朋友,加上有某些原因,我早幾年不能出來工作,佢一個搵錢養三個,可能好大壓力,同埋我地間唔中鬧架,每次嘈都係小小事嘈,我近呢幾日食唔到訓唔到,每晚訓落床到想起他,就算餓到手震晒,都無胃口食野,62,99都好擔心我,都勸我食下野,每當想食野時候,都無晒心情 我唔想離婚,我好想盡力挽救段婚姻回來,每晚夜靜時候,我會大喊,佢現在自己搬走左,只得返我同6299同住ps我都唔知自己

用戶要求終止服務

可以自己搬得出去,講得出口離婚,都係第三者,如果證實,唔好留戀,活得比佢好

侯爵府

dasy 發表於 19-7-21 17:34
老公突然要和我離婚,原來佢話我結婚咁耐,脾氣都唔好,好多時管住佢,列如佢想買模型車,而我就一句回返佢好多 ...

點解養3個?

祝福您,要愛惜自己

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

希望大家手下留情,唔好鬧得咁金,我真係屈住係心好唔舒服,6299晚晚見我食得咁少佢地好擔心,但我就算迫自己食多d都無用,訓又訓得唔好,佢又想盡快同我搞清所有關係,無煩惱因為佢渣車搵食,佢話喜歡自己一個生活,我剛剛見到佢都問,真係無得挽救?我真係唔想放開佢隻手,佢講自己可能以前太過依賴我,好多時間佢都會忘記一些事情,所以依家就想自己自由生活, 我知道一時三刻好難忘記佢,大家可能會話時間沖淡的會,當我在打篇字的時,眼淚不停留下,當初答應結婚前你沒錢比禮金,我媽咪爸爸曾對你說,我只需要你對我女好就足夠,禮金我唔要

公爵府

老公突然要和我離婚,原來佢話我結婚咁耐,脾氣都唔好,好多時管住佢,列如佢想買模型車,而我就一句回返佢好多 ...

脾氣唔好,又冇小朋友。
連自己心愛嘅模型,買一個都唔可以氹下自己開心。
我覺得佢好可憐。

ericafong2    發表於 19-7-22 15:54

公爵府

dasy 發表於 19-7-21 17:44
希望大家手下留情,唔好鬧得咁金,我真係屈住係心好唔舒服,6299晚晚見我食得咁少佢地好擔心,但我就算迫自己食 ...

冰封三尺非一日之寒。

瑪瑙宮

流星花丸 發表於 19-7-21 17:36
可以自己搬得出去,講得出口離婚,都係第三者,如果證實,唔好留戀,活得比佢好
...

佢都無錢,何來有第三者 ,佢每月出糧我知佢出幾多

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

無第三者又可以咁堅持留低6299搬走?

珍珠宮

dasy 發表於 19-7-21 17:46
佢都無錢,何來有第三者 ,佢每月出糧我知佢出幾多

有些女人不會計較錢
珍惜 感恩
You got this!!

瑪瑙宮

katherine.k 發表於 19-7-21 17:45
冰封三尺非一日之寒。

呢句係既,佢話我管得佢太緊,所以佢話自己搬去借朋友家屋企暫住,佢話好舒服好自由

wcpcelia    發表於 19-7-23 09:12
ericafong2    發表於 19-7-22 15:55

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

做到咁嘅,9成出面有野,爭在浮咗上面未啫
請勿打招呼~

瑪瑙宮

tingbb@mama 發表於 19-7-21 17:47
有些女人不會計較錢

我唔知呀 我覺得佢變得突然好恐怖,早幾日我地好恩愛

珍珠宮

dasy 發表於 19-7-21 17:44
希望大家手下留情,唔好鬧得咁金,我真係屈住係心好唔舒服,6299晚晚見我食得咁少佢地好擔心,但我就算迫自己食 ...

唔好攞返舊時禮金嘅事再講,男人唔想聽架!

茶類愛好者    發表於 19-7-22 01:42
ccysj01    發表於 19-7-21 18:22
珍惜 感恩

瑪瑙宮

melody228 發表於 19-7-21 17:48
做到咁嘅,9成出面有野,爭在浮咗上面未啫

我都想知,如果有第三者同我講,我會無野講,放手,但佢又話無,知不過佢話我脾氣好臭,好難頂,忍左我好耐

象牙宮

回覆樓主:

無第2個住家,咁佢去邊訓
咩都管,少少野氹下都唔比,比著我走十世,男人都要氹架

瑪瑙宮

tingbb@mama 發表於 19-7-21 17:48
唔好攞返舊時禮金嘅事再講,男人唔想聽架!

無講,只不過我想起當時佢對我媽咪承諾

珍珠宮

話時話你食唔到瞓唔到係咩事?有冇睇醫生
珍惜 感恩

珍珠宮

回覆樓主:

會唔會去見下婚姻輔導

珍珠宮

祝雨過天晴,加油!
萬物皆空,因果不空

瑪瑙宮

無話可說 發表於 19-7-21 17:50
無第2個住家,咁佢去邊訓
咩都管,少少野氹下都唔比,比著我走十世,男人都要氹架
...

佢暫時搬左出去朋友家借屋住,前日佢返黎我送左樣野比佢,我仲話原來你送禮物比我多過我送比你,佢回你都覺?

首頁
12345...40

尾頁

跳至