美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

值唔值得做

大宅

ritatang 發表於 19-7-21 18:43
值唔值得做

我都想知呀。。。

子爵府

回覆樓主:

同問, 問左8800,答話係醫生做, 我覺得價錢唔算貴, 等做左的分享, 好想試

別墅

bbasco 發表於 19-9-9 15:27
同問, 問左8800,答話係醫生做, 我覺得價錢唔算貴, 等做左的分享, 好想試
...

比較緊美诗沁同健丽,大家有冇意見?

大宅

ritatang 發表於 19-7-21 18:43
值唔值得做

我都問左話係微創手術,一次性,話做眼袋費用係8800,不過都要檢測左先

複式洋房

chiuchiu0310 發表於 19-9-20 13:18
我都問左話係微創手術,一次性,話做眼袋費用係8800,不過都要檢測左先
...

我都有問過呢二間,價錢相差好遠,你最後有無去測試?

大宅

171 發表於 19-10-4 12:41
我都有問過呢二間,價錢相差好遠,你最後有無去測試?

未呀!

男爵府

2020勳章

chiuchiu0310 發表於 19-9-20 13:18
...

下?咁平?

民房

hei2010 發表於 19-9-11 11:19
比較緊美诗沁同健丽,大家有冇意見?

我問左 美詩沁 都係$8800 包 三次RF 同 三次去腫既護理

而另一間問左 瑪莎 要成$21000. 但咩都無包. 只強調是眼科醫生

洋房

有無谷友做過?

子爵府

2020勳章 BK Milk勳章

請問下有沒姐妹做?我現在都好嚴重

大宅

我都想知, 因為真係好想去眼袋, 呢兩間FB片段效果好似好勁

洋房

我今日去左兩間做諮詢,無言,我係想做自體脂肪填淚溝,去健麗問先,佢開38000死唔肯降價,之後美詩芯就喺對面,我上去問埋19800搞到,之後健麗係咁打黎,初頭話肯降到22000,我話我已喺美詩芯落左訂,我約左星期三做,之後就不停wtsapp我 XD同樣開到19800仲包兩年保養加3000蚊facial 現金卷,因為兩年前我有朋友喺健麗做,所以我對健麗會比較有信心,當時我仲喺美詩芯度借緊個位充電,美詩芯個顧問見我猶豫就叫我問佢地嗰邊個醫生叫咩名,錢一來係個重點,但我更緊張嘅係技術,始終整塊面,如果衰左就好大獲,然後我聽佢講問埋健麗嗰邊係用邊位醫生,原來兩邊都有兩位醫生,兩邊都係一樣嘅 ,就算嗰邊送多我三千蚊facial 加兩年保養我都費事再走黎走去,哩邊開我第一個價就係19800,比起佢當初38000死唔肯減可以做到兩次,而且所有嘢都係一樣,我去健麗嘅時候問過佢幾次可唔可以再減,因為我係先上健麗而且有朋友喺嗰度整過我有信心啲會想喺健麗整番,但佢一開頭個價真係企太硬 ~_~宜家同價再加送嘢我都冇意思再上去,兩年保養點知佢會唔會再sell我
宜家就等星期三上去做,想知效果可再pm我 ~有時間就會覆XD
by路人甲

洋房

MeliTsang_FB 發表於 20-2-23 00:05
我今日去左兩間做諮詢,無言,我係想做自體脂肪填淚溝,去健麗問先,佢開38000死唔肯降價,之後美詩芯就喺 ...
我有cap底對話,不過唔係好識用哩個論壇,唔識點樣上傳相,如果想睇都可以pm我 >3<
我好少打文,原本只想上黎睇睇有冇人做過比較,點知冇,今日去完應該分享到俾大家一個好好嘅經驗

大宅

精叻鼠年勳章 2020勳章

MeliTsang_FB 發表於 20-2-23 00:10
我有cap底對話,不過唔係好識用哩個論壇,唔識點樣上傳相,如果想睇都可以pm我 >3<
我好少打文,原本只想上 ...

係手術定係機? 我妹新年前係尖沙咀做左內開眼袋手術,效果好,但我諗住等下年先做,你準備做果間我之前都有問過,不過價錢range 好大
另外健x同你講個間我係fb問,兩間都答唔到用咩做去眼袋,兩間對答勁似連字眼用字都好似,我仲諗緊係咪同一間

洋房

回覆 Pp831 的帖子

兩間唔同架 XD 我早幾日都係FB問先嘅,兩間都係答8800起,但上到去佢會同你講哩個價係冇可能,我黎緊會做抽大腿脂填充落淚溝 ,可能可以再平啲,不過我見美詩沁開價均真啲,第一個價已經係健麗嘅一半,而且後來問多啲先知兩邊用嘅醫生都係一樣,嗰兩個醫生周圍走XD所以最後決定左美詩沁,星期三做完我再匯報吓效果

洋房

美詩x嗰邊嘅裝修冇健x好,顧問又有少少口音似大陸人,我開頭都有啲介意,但後來知道原來係一樣嘅醫生用同樣嘅技術所以我都係決定喺美詩x做

大宅

精叻鼠年勳章 2020勳章

佢地兩間醫生一樣,咪即係同一間公司囉銷售手法都好怪一邊高價一邊低價,海鮮時高時低,只係睇銷售手法也汗顏

大宅

2020勳章

...

咁我想問同平時嗰啲眼袋手術有咩唔同?

洋房

唉,有啲sad,做完覺得冇乜分別

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊