時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

開始搞中聯辦,我覺得背後勢力想迫出解放軍,然後就可以全世界譴責中國,台灣可以比人民知道親共既後果,拖慢中國強大,所以會越黎越暴力,分分鐘有死士出黎

伯爵府

廷廷媽 發表於 19-7-21 23:53
開始搞中聯辦,我覺得背後勢力想迫出解放軍,然後就可以全世界譴責中國,台灣可以比人民知道親共既後果,拖 ...

中晒,背後陰謀就係咁,到時成個香港攬炒

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

kl1 發表於 19-7-22 00:45
中晒,背後陰謀就係咁,到時成個香港攬炒

我愿意中央接管……

男爵府

開始搞中聯辦,我覺得背後勢力想迫出解放軍,然後就可以全世界譴責中國,台灣可以比人民知道親共既後果,拖 ...

已經慢慢接近佢地嘅目的

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

你睇到的,中央都睇到啦,所以唔會為一個小小的特區出動,香港自求多幅啦。

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

死士咪係林卓廷囉
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

男爵府

認同,所以最終搞著香港,除非香港能夠自己清除毒蟲!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

lemontea520 發表於 19-7-22 01:04
死士咪係林卓廷囉

x 2

-

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咪就係咁囉

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

搵著啲警察黎攪

珍珠宮

中央應該唔會為香港出解放軍, 由得垃圾搞破壞,出手引嚟制裁,200幻香港人又唔領情,何必呢。香港爛極都唔會動搖到大陸, 仲可以俾14億大陸人睇反面教材。

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我自己婦人之仁,覺得中央唔會有行動,唔會出解放軍!
如果中央有動作,佢地又人話「一國兩制」已完!
中央會咁蠢嗎?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

又係呢個死鬼佬

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

blackberry 發表於 19-7-22 01:26
又係呢個死鬼佬

呢張清少少

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

中央唔會中計,死士?佢哋覺得係你死你事。

伯爵府

靜觀其變

男爵府

如果有曱甴死左,就有借口搞大件事

首頁

尾頁

跳至