時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

馬爾太 發表於 19-7-22 14:52
如果今日個記招林鄭仲係播帶,香港真係冇得救啦。

香港已經無得救了

子爵府

CINDYC 發表於 19-7-22 21:01
對黑衣被打呢件事情上,我都好矛盾!
一方面既然無人治到佢地黑衣,唯有以暴易暴!但咁樣即係同佢地無分別 ...

講真,警察入去開槍不會更亂嗎?
得12發子彈!2個人最多24發⋯我唔係認同警察的做法⋯

黑衣人都唔好再出來!白衣人係黑社會,佢哋唔會客氣,人哋走緊就唔好叫口號⋯
連登話週末要去光復元朗

禁止訪問

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

……電視台以警匪做題材嘅電視劇都抽起唔敢播……

那些憑傲氣、硬漢子,恐怕有排放倉底……

悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

男爵府

catfitfit 發表於 19-7-23 02:41
……電視台以警匪做題材嘅電視劇都抽起唔敢播……

那些憑傲氣、硬漢子,恐怕有排放倉底……

播返警賊一家親d劇先囉,不過現實好睇過做戲啦,黑社會話幫你教仔,親子王國時政JM重讚好㖭

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

首頁

尾頁

跳至