時政擂台

跳至

首頁

尾頁

公爵府

林鄭:
管治香港不力、剛才只譴責元朗事件,包庇縱容上環事件,處事不公

林已完:
月袋十皮人工,卻帶頭帶黑衣人入元朗,企圖佔領不特止,仲帶頭挑釁(白衣人原本唔郁手)

大宅

我覺得林鄭已達自我辭職的態度

每星期一出來說譴責然後潛水一星期

侯爵府

water-lily 發表於 19-7-22 18:53
林鄭:
管治香港不力、剛才只譴責元朗事件,包庇縱容上環事件,處事不公:censu ...

你噏乜?林鄭有遣責中聯辦同中要環事件。只不過班記者唔滿意, 問佢點解講完中聯辦先至講元朗事件鋪排次序有問題。

bopomofo2405    發表於 19-7-22 21:30

大宅

林鄭:
管治香港不力、剛才只譴責元朗事件,包庇縱容上環事件,處事不公:censu ...

佢帶黑衣入元朗,唔係化。

子爵府

林鄭:

又一中毒太深思緒混亂。可惜了。

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

tutik 發表於 19-7-22 21:19
你噏乜?林鄭有遣責中聯辦同中要環事件。只不過班記者唔滿意, 問佢點解講完中聯辦先至講元朗事件鋪排次序 ...

係,記者問係咪因爲中聯辦重要d

侯爵府

小fen 發表於 19-7-22 21:32
係,記者問係咪因爲中聯辦重要d

所以你話呢記者質素幾低!一個係國家層面梗係重要啲啦,另一個係區內事務。 做記者用個人立場同情緒向特首發洩,話自己成晚訓唔着?我成個月都冇一晚訓得好過。
個個黄人上身,講晒粗口比人,畀人揼咗,就身同感受,喊曬口? 果個利君雅(差妹記者),你發癲返屋企發! 普通香港市民每次見到有人被粗暴對待都應該難受,何止今次!個源頭係大家守法尊重法治、尊重警察先得架。

公爵府

MMVV 發表於 19-7-22 21:26
又一中毒太深思緒混亂。可惜了。

Sor 可能我聽收音機時,已過了這部份了

大宅

tutik 發表於 19-7-22 21:50
所以你話呢記者質素幾低!一個係國家層面梗係重要啲啦,另一個係區內事務。 做記者用個人立場同情緒向特首 ...

完全同意!仲有班暴民係上環玩火,玩laser,掉磚,(emoji)竹棍...叫極唔走,D上腦記者今日仲寫警察陰開36槍!香港有呢班冇腦記者冇運行

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

林鄭:

不如你睇多啲不同新聞先開post啦

唔好吓吓手指督督 督就鬧

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

tutik 發表於 19-7-22 21:50
所以你話呢記者質素幾低!一個係國家層面梗係重要啲啦,另一個係區內事務。 做記者用個人立場同情緒向特首 ...

有部份,我冇覺得嗰班係記者,只係有個記者證嘅生物

首頁

尾頁

跳至