潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

二選一,請問jm會點揀?可否講講原因?Gold evercolor依個組合吸引,可惜係銀扣,有猶豫。黑金係tc皮,擔心較重。唔知點㨂

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

黑金
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

黑金

大宅

esmehouse 發表於 19-7-23 17:23
黑金

tc皮嘅lindy會否太重?

大宅

可唔可以講吓平時衣著? Colour / style?

大宅

kforkatalina 發表於 19-7-23 18:17
可唔可以講吓平時衣著? Colour / style?

返工就着business casual, 下身黑色或深藍。上身通常白、粉紅、藍、黑。平日casual wear, 顏色都係差唔多,下身有時係藍色牛仔褲

大宅

GCTK 發表於 19-7-23 18:27
返工就着business casual, 下身黑色或深藍。上身通常白、粉紅、藍、黑。平日casual wear, 顏色都係差唔多 ...

Then I vote for gold evercolor
Prefer not to have black on black or navy on black. And I think evercolor would look more 斯文

wcpcelia    發表於 19-7-29 09:58

大宅

用緊toffee 色lindy 30 ; 同你圖隻色好似,我覺得幾好襯呀

大宅

kforkatalina 發表於 19-7-23 18:52
Then I vote for gold evercolor
Prefer not to have black on black or navy on black. And I t ...

+ 1

Btw 呢個 gold 好似俾我個 fd online 買左

wcpcelia    發表於 19-7-24 08:41

大宅

nattle 發表於 19-7-23 19:31
+ 1

Btw 呢個 gold 好似俾我個 fd online 買左

係呀。。。冇咗。。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

GCTK 發表於 19-7-23 17:42
tc皮嘅lindy會否太重?
不太重

wcpcelia    發表於 19-7-25 08:57
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

銀扣no

別墅

黑金! 覺得金扣靚D

首頁

尾頁

跳至