時政擂台

跳至

首頁
12345...10

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓

sinchui 發表於 19-7-24 00:31
我見麥記員工放工換返便服,佢個仔放工好趕?

真係突破盲點

冇人會著M記制服放工囉

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

fionstone 發表於 19-7-24 00:14
一早都覺佢d 戲浮誇,同上次金鐘個女人保護孩子一樣[/s

我都覺~我睇到都覺得有問題

別墅

sandylaw 發表於 19-7-24 00:00
自行判斷

https://www.facebook.com/620193228/posts/10156778558338229/

樓主,請問你意思是這位女士其實是愛護香港力量的成員嗎?

複式洋房

回覆 sandylaw 的帖子

事件做成45傷,當中4人重傷,1 人趙小姐已經證實懷孕不足三個月,幸好胎兒平安,你地繼續撐啦,今日唔輪到你唔代表聽日唔輪到你,繼續做你地既愚民自high.

複式洋房

你地被人打都要記住笑,呢d係你地爭取返嚟架

別墅

Mm233 發表於 19-7-24 00:34
就算同1人
俾兩張相KEY D字其實算點?
即係個女人係陳淨心既FRD係愛港力成員? 整張圖KEY 2013年但中間個男 ...

我就係唔明,如果樓主意思是指這位女士是愛港力成員,咁係屬於建制派喎!今次關黃絲乜事?點解個個喺度鬧黃絲? (還是我理解錯?)

男爵府

iPhone5 發表於 19-7-24 00:46
我就係唔明,如果樓主意思是指這位女士是愛港力成員,咁係屬於建制派喎!今次關黃絲乜事?點解個個喺度鬧 ...
我都唔知成班人自行判斷左D咩出來

大宅

好媽媽勳章

係喎!樓主嘅意思即係話今次輪到建制派搵演員出嚟做戲鬧警察呀?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

自行判斷

https://www.facebook.com/620193228/posts/10156778558338229/

3個都唔似樣嘅

子爵府

siusunbel 發表於 19-7-24 00:42

事件做成45傷,當中4人重傷,1 人趙小姐已經證實懷孕不足三個月,幸好胎兒平安,你地繼 ...

45人一定係專業受害者,一定係!
元朗發生嘅事一定係示威者自編自導自演!

學會放下    發表於 19-7-24 01:08

男爵府

2019新春慶豚圓

呢張家庭相係6年前影,睇相大仔身高都似9歲,15歲已可以做麥當勞啦

侯爵府

Mm233 發表於 19-7-24 00:34
就算同1人
俾兩張相KEY D字其實算點?
即係個女人係陳淨心既FRD係愛港力成員? 整張圖KEY 2013年但中間個男 ...

明明係工黨成員。。。護乜港?你睇到既係揭穿演員媽媽嘅page 名。
再有疑難search 下"6錦成 “個大名吖.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

小星星1 發表於 19-7-24 00:14
點解三張相都唔似樣

我都覺得唔似

珍珠宮

2019新春慶豚圓

自行判斷

睇佢D演技咁浮誇, 高八度嘅音波就估到七八成係一個未夠班嘅小茄

男爵府

2019新春慶豚圓

iPhone5 發表於 19-7-24 00:22
From 維基:愛護香港力量(英語:Caring Hong Kong Power),簡稱愛港力,於2011年6月成立的香港建制派政治 ...

好明顯『愛護香港力量』那位置是交代海報編輯機構
介紹這位演員2014曾参予旺角鳩烏團才是海報主題吧
乜張海報真係咁難理解咩

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

訪問時佢無論表情同語氣都過渡浮誇,真係令人好壞疑,點知原來真係做媒

侯爵府

iPhone5 發表於 19-7-24 00:46
我就係唔明,如果樓主意思是指這位女士是愛港力成員,咁係屬於建制派喎!今次關黃絲乜事?點解個個喺度鬧 ...

樓主張相係 capture Fm 愛港力page 。亞演員6錦成係工黨幹士啦!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

唔似樣, 唔係同一個人黎.

伯爵府

siusunbel 發表於 19-7-24 00:42

事件做成45傷,當中4人重傷,1 人趙小姐已經證實懷孕不足三個月,幸好胎兒平安,你地繼 ...

懷孕位女士真係有d 怪
正常如果你知道自己大肚
比人打低左點解會唔同醫護講

除非佢事前根本唔知

同埋泛民竟然冇拎呢件事出黎講
真係有d 古怪

p.s 本人支持犯法者要受法律制裁
當中包括老,中,青,警察及暴徒

別墅

babyf 發表於 19-7-24 01:09
好明顯『愛護香港力量』那位置是交代海報編輯機構
介紹這位演員2014曾参予旺角鳩烏團才是海報 ...

唔好意思,我真係唔明!咁關黃絲乜事?今次呢位媽媽又唔係工黨人,點解之後回覆嘅會員個個係度鬧黃絲?

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊