夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

尋晚同老婆搞野,老婆埋怨次次想搞野先會理佢。自問:平時老婆叫我做野從冇黑臉即做,可能女人要感情上愛護多於實務上的。

子爵府

sonsman 發表於 19-7-24 08:23
尋晚同老婆搞野,老婆埋怨次次想搞野先會理佢。自問:平時老婆叫我做野從冇黑臉即做,可能女人要感情上的愛 ...

我又無, 平時會擁抱下, kiss, 照顧佢, 主動幫佢做好多範圍既野, 令她比較安心, 佢攰會同佢"鬆下膊頭"按摩頭肉/腰/手心, 好多野唔係要做愛才做. 女人比男人重細節, 被愛的感覺, 想做即時埋位唔係個個女人鍾意的.

你要叫到才做無黑面都好好, 如果有一次唔洗叫已完成, 下次做愛佢無咁多埋怨架啦, 有時D 野盡在不言中, 無聲勝有聲的.

子爵府

回覆 sonsman 的帖子

上面巴打講得啱呀,女人其實唔想做老虎"拿"(唔識打),但往往係啲男人唔可以自動自覺,唔話都唔去做,當自己做晒所有嘢,到攰時啲男人又話想搞嘢,邊有咁多情趣體力精神,加上chok住度氣,更加唔想搞

男爵府

樓主肯"即做"已經唔錯,但就咁聽,似乎係你老婆覺得你唔夠主動去了解佢需要,包括佢既心情、家務日常等等.... 試下主動少少,唔好"踢一踢先郁一郁"

瑪瑙宮

HOPEFORBB 發表於 19-7-24 09:44
回覆 sonsman 的帖子

上面巴打講得啱呀,女人其實唔想做老虎"拿"(唔識打),但往往係啲男人唔可以自動自覺 ...

對, 我 ex 係咁.

別墅

回覆 Heman2001 的帖子

係。大家一起努力,愛老婆、愛家人。

Heman2001    發表於 19-7-24 11:37

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

尋晚同老婆搞野,老婆埋怨次次想搞野先會理佢。自問:平時老婆叫我做野從冇黑臉即做,可能女人要感情上的愛 ...

我估下咋
係咪平時好少攬攬錫錫、拖手?或言語上講鍾意佢?
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

回覆 Heman2001 的帖子

我C6都係咁,有時真係好鬼🤬😡🤬😡🤬

珍珠宮

我估兩樣都要。如果要二取一,我會選擇實務上的。
每個人既要求唔同,能付出既程度唔同,所以唔好同人地老公/老婆比較。「人比人,比死人」,最後只有就住自己有既條件來使用同平心接受現實。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

首頁

尾頁

跳至