自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

銀行已成功扣咗數幾日, 請問'訂單審批中'係咩意思?
要大約多少日才會寄出貨品?

珍珠宮

估計執緊貨, 如遇缺貨
就全單HOLD 起, 客服會聯絡客戶處理

水晶宮

回覆樓主:

你打去客服問下,佢哋跟進服務好

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原來有機會無貨?我都以為無貨時, 根本就買唔到的

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

Fion710 發表於 19-7-24 10:42
你打去客服問下,佢哋跟進服務好

佢地service真係唔錯,我襯佢網上6折時就會入貨

珍珠宮

wcpcelia 發表於 19-7-24 11:15
原來有機會無貨?我都以為無貨時, 根本就買唔到的

係呀, 試過整單 其中有兩對襪 (指定款式缺貨),
佢會全單HOLD 起 , 唔會partial 出貨
待客服聯絡跟進後才出貨

子爵府

abirdma 發表於 19-7-24 08:31
...

見到你個post先醒起我19/7落左單但仲未收到貨,即去check吓,原來我同你一樣"訂單審批中"
請問樓主幾時落單?而家咩情況呢?

水晶宮

801 發表於 19-7-24 12:40
見到你個post先醒起我19/7落左單但仲未收到貨,即去check吓,原來我同你一樣"訂單審批中"
請 ...

可能呢排比較混亂、我之前幫襯都好快、兩三日就有

abirdma    發表於 19-7-25 08:29

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

仲係審批中

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 19-7-24 12:19
係呀, 試過整單 其中有兩對襪 (指定款式缺貨),
佢會全單HOLD 起 , 唔會partial 出貨
待客服聯絡跟進後才出 ...

謝謝, 原來如此...因有JM分享過, 其實以往真係好快發貨的

男爵府

abirdma 發表於 19-7-24 08:31
...

我19/7比左錢, 以為訂左, 今日見到你post先去check 返,
原來order cancelled! 無貨就吾好比人買啦, 又要人比錢先!

wcpcelia    發表於 19-7-25 14:47

子爵府

801 發表於 19-7-24 12:40
請 ...

我尋日打去hotline問,佢話因為呢排多單,所以有D延誤,應該1-2日會出貨。結果今朝11點收到貨

Poyau    發表於 19-7-26 10:33
abirdma    發表於 19-7-26 08:23

水晶宮

KK512 發表於 19-7-25 10:53
我19/7比左錢, 以為訂左, 今日見到你post先去check 返,
原來order cancelled! 無貨就吾好比人買啦, 又要 ...

全單取消? 咁又慘D喎

水晶宮

謝謝大家, 收齊貨了

Poyau    發表於 19-7-26 10:34

珍珠宮

KK512 發表於 19-7-25 10:53
原來order cancelled! 無貨就吾好比人買啦, 又要 ...

可能超賣了, 肯退錢都好
總好過要你轉其他貨呢

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我試過一次又係3日都唔出貨, SEND E-MAIL問先即刻出貨, 出左貨就覆已經完成, 我唔追佢都唔做, 分明係漏單啦, 一句抱歉都冇

abirdma    發表於 19-7-29 09:21

男爵府

anita_yps 發表於 19-7-26 20:35
我試過一次又係3日都唔出貨, SEND E-MAIL問先即刻出貨, 出左貨就覆已經完成, 我唔追佢都唔做, 分明係漏單啦 ...

呢排CS客服好差,同之前客服處理有問題貨退貨講另一套,當你唔識,已跟supervisor投訴, 難為supervisor為佢道歉。

首頁

尾頁

跳至