美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Fabien 發表於 20-5-25 00:24
回覆 cherryshu 的帖子

我都想要員工優惠,還有嗎?

有人話仲有,我俾咗你先,你試下用唔用到

子爵府

Ocean419 發表於 20-5-25 21:36
我開有老花,係咪應該等多2年考花穩定左先去做好d呢?

咁呢個我唔清楚,你問下醫生意見好d

民房

回覆 fishball_ball 的帖子

請問可以比埋我嗎?打算6月去做🙏🏼

男爵府

Cancanfish 發表於 20-5-27 17:29

請問可以比埋我嗎?打算6月去做🙏🏼

當然可以

大宅

多啦Z夢 發表於 20-5-24 19:27
我有睇到啲介紹,好似係高級啲,但係唔知值唔值
只要佢效果係好啲,就值得架啦

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

fishball_ball 發表於 20-5-27 21:15
當然可以

可以比埋我嗎?我都打算6月去做/ 謝謝

[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled7.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled8.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled6.jpg[/img]

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

見完醫生,我有150老花,同眼角膜結構唔健康,有風險,所以唔做得smile了。

男爵府

A8.akina 發表於 20-5-28 15:31
可以比埋我嗎?我都打算6月去做/ 謝謝

可以呀
搵邊個醫生做呀?

男爵府

kit2004 發表於 20-5-28 20:33
見完醫生,我有150老花,同眼角膜結構唔健康,有風險,所以唔做得smile了。
...

咁點算呀?
做植入式隱形眼鏡?

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

fishball_ball 發表於 20-5-28 21:31
可以呀
搵邊個醫生做呀?

無特別搵邊個呀,驗左睇吓啱唔啱先 麻煩晒
[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled7.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled8.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled6.jpg[/img]

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

fishball_ball 發表於 20-5-28 21:32
咁點算呀?
做植入式隱形眼鏡?

佢話只能做手術换晶體, 好似白內障果d, 但佢話我唔太深近視/散光(2,3百度) 其實可以遲d换。所以我繼續帶con算

男爵府

kit2004 發表於 20-5-28 21:45
佢話只能做手術换晶體, 好似白內障果d, 但佢話我唔太深近視/散光(2,3百度) 其實可以遲d换。所 ...

有老花好似又真係唔適合做植入式
不過你近視唔係好深唔太影響生活,應該都ok

水晶宮

fishball_ball 發表於 20-5-28 22:08
有老花好似又真係唔適合做植入式
不過你近視唔係好深唔太影響生活,應該都ok
...

醫生話老花100以內都可以做smile. 但我150 同眼角膜問題大d. 所以唔建議做啦。

大宅

kit2004 發表於 20-5-28 22:26
醫生話老花100以內都可以做smile. 但我150 同眼角膜問題大d. 所以唔建議做啦。
...
植入式隱形眼鏡又唔同喎, 佢唔影響角膜架, 所以你角膜有問題都可以做
不過老花就唔知道, 好似話40歲先唔適合做植入式

水晶宮

cuteball 發表於 20-5-29 12:01
植入式隱形眼鏡又唔同喎, 佢唔影響角膜架, 所以你角膜有問題都可以做
不過老花就唔知道, 好似話40歲先唔適 ...

因為有老花,點都配眼鏡。我過40了

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

多啦Z夢 發表於 20-5-29 22:32
換晶體好啲定係做植入式好啲?

我只能换晶體先唔使帶眼鏡,但做手術當然就唔做

男爵府

回覆 cherryshu 的帖子

請問可以pm我嗎 非常感謝!

洋房

請問可以也給我嗎?我也打算約莫醫生做,謝謝你:) 已pm了你:)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊