影視娛樂

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓

以娛樂圈為背景,主要講述由鄧倫 飾演的過氣藝人郝澤宇與馬思純 飾演的失業青年胖福子相識後翻紅並收穫愛情的故事,預計7月31日接檔湖南衛視金鷹獨播劇場。

更新:7月31日定檔!每日播出!

如果想知一班新手點樣捧紅一個出道十年既過氣藝人,娛樂圈內部既操作,

又或者想睇男一鄧倫企跳,扑爛架車,同肥助理女一拍拖,記得睇「加油你是最棒的!」。

大家應該都知鄧倫唱歌好聽㗎啦!
聽日喺網易雲有得聽佢翻唱許茹芸首舊歌,突然想愛你。

希望呢個post 唔會好似男一小宇咁,咁沉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓

唔好比個post沉, 大家加油!
倫倫第一次一番男主, 一定支持到底

男爵府

2019新春慶豚圓

moniy 發表於 19-7-25 09:27

呢套劇,四首歌都出哂,想點?
起風了(吳青峰)
如愛所願 (梁靜茹)
突然想愛你 (鄧倫)
守候 (馬思純)

子爵府

2019新春慶豚圓

helenchanz 發表於 19-7-25 14:23
呢套劇,四首歌都出哂,想點?
起風了(吳青峰)
如愛所願 (梁靜茹)

係囉! 但始終未官宣播出日期重有幾日就31號啦!

水晶宮

2019新春慶豚圓

moniy 發表於 19-7-25 09:27

鄧倫香蜜沉沉已經係男一

子爵府

2019新春慶豚圓

whywhite22 發表於 19-7-25 21:04
鄧倫香蜜沉沉已經係男一

香蜜係男一,不過係二番!其實佢之前幾套男一都係二番!今次加油係第一部一番男一呀!所以好期待

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

moniy 發表於 19-7-25 21:17
香蜜係男一,不過係二番!其實佢之前幾套男一都係二番!今次加油係第一部一番男一呀!所以好期待 :excited ...

男一仲要分一番、二番,男一一番即係點解?馬思純戲會唔會好少呀咁?

子爵府

2019新春慶豚圓

Fion_Chan 發表於 19-7-26 10:36
男一仲要分一番、二番,男一一番即係點解?馬思純戲會唔會好少呀咁?

一番即係排頭位的領銜主演。
戲份、主綫當然是重點,但有時都會因為演員名氣、人氣同地位而有不同的排位。
咁我估馬思純戲份應該唔會少!因為原著本書本身係以女主做出發點,書名係<加油!你是最胖的>。不過我估套劇改編為男主做中心,所以劇名亦改成<加油!你是最捧的>,英文名係Mr. Fighting。

子爵府

2019新春慶豚圓

最新主題曲MV, 有劇情片段, 睇完更加想快D睇劇! 對套劇更有信心, 更期待!

https://www.youtube.com/watch?v=CEeNedb2Kgc

男爵府

2019新春慶豚圓

Fion_Chan 發表於 19-7-26 10:36

我地唔分一番二番,男一已經夠了。睇完個劇情版MV,我怕睇劇睇到喊
鄧倫成日演虐心戲,見佢同女一喺個MV入面喊到豬包咁。雖然有sweet劇情,但小宇(男一)唔知會點慘法。
林雪做果個衰香港導演蝦小宇,聽見都心痛。

子爵府

2019新春慶豚圓

helenchanz 發表於 19-7-26 16:08
我地唔分一番二番,男一已經夠了。睇完個劇情版MV,我怕睇劇睇到喊
鄧倫成日演虐心戲,見佢同女一喺 ...

啱啱微博見到, 7月28日上海舉行定檔發佈會啦!

侯爵府

呢套我第一感覺麻麻,唔知點解d顔色好似好舊好暗咁,感覺好悶,不過我都會睇餓倫

男爵府

2019新春慶豚圓

Rubik 發表於 19-7-26 17:09
呢套我第一感覺麻麻,唔知點解d顔色好似好舊好暗咁,感覺好悶,不過我都會睇餓倫
...

你究竟睇咗劇情版MV未呀?心痛死我喇!

侯爵府

helenchanz 發表於 19-7-26 17:16

未呀,返緊工呀,又要人喊,討厭呀

侯爵府

helenchanz 發表於 19-7-26 17:16

lunch 時好快睇了少少個MV ,我淨係覺得馬思純有得發揮影后演技了

子爵府

2019新春慶豚圓

Fion_Chan 發表於 19-7-26 17:25
lunch 時好快睇了少少個MV ,我淨係覺得馬思純有得發揮影后演技了

呢套係我最期待嘅倫倫劇,因為女主有個譜,起碼唔會佗衰家先!

侯爵府

moniy 發表於 19-7-26 22:15
呢套係我最期待嘅倫倫劇,因為女主有個譜,起碼唔會佗衰家先!

對、對、對,正是

男爵府

2019新春慶豚圓

Fion_Chan 發表於 19-7-26 23:54
對、對、對,正是

今朝起身見到片花,小(鄧)宇(倫)要食狗糧呀!仲要揸住個狗兜食我未見過人拍狗糧廣告要咁樣拍!佢唔係諗住比食評下嘛!

複式洋房

2019勳章

回覆樓主:

終於來喇! 期待已久!
無想到咁虐!
一定喊死, 我驚每日都眼腫腫番工
未睇我都估計自己會番煲起碼兩三遍,細細品嚐倫倫演技中演技

子爵府

2019新春慶豚圓

NG78 發表於 19-7-27 11:06
終於來喇! 期待已久!
無想到咁虐!
一定喊死, 我驚每日都眼腫腫番工

其實我好少睇電視睇到喊!不過加油要番煲就預咗 !香蜜我剛剛都番煲緊,之前已經睇過2、3次

首頁
12345...7

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊