時事熱話

跳至

首頁

尾頁

大宅

Zenia 發表於 19-7-25 02:51

what’s app 對話 可以作假的 你知道嗎?唔信你俾你個電話號碼我、我幫你改個全宇宙最好聽的名字(我是美國哈巴狗 黃之鋒)拿 但你要同我夾定口供要講咩㗎下、唔係唔同你玩㗎

大宅

陳小龜 發表於 19-8-2 21:50
元朗單野 政府佢地點死盲目死撐都無用 大家隻眼係明亮
仲有BK某D媽媽仲要死撐警察 我真係吾知佢地將來點教 ...

大家咁話啦 講是非實唔夠班媽咪叻㗎 但講黑白不分喎、我地連啲啲都比唔上你地

禁止訪問

大宅

民間記者amy 發表於 19-8-10 00:41
警黑合作恐襲平民,令屯元天經濟嚴重損失,商戶喊哂口

慳啲啦
點都唔夠你哋乞人憎
搞哂全香港

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

波波寶寶 發表於 19-8-10 00:29
what’s app 對話 可以作假的 你知道嗎?唔信你俾你個電話號碼我、我幫你改個全宇宙最好聽的名字(我是美 ...

咁你知唔知道如果區議員所講嘅係假,警察會出盡辦法澄清?警察都唔會同泛民區議員玩架。

何況警察已經承認有收到消息同作出相應部處,衹係大家响危險嘅時候無見到應該保護市民安全嘅警察出現。。
ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

大宅

民間記者amy 發表於 19-8-10 00:41
警黑合作恐襲平民,令屯元天經濟嚴重損失,商戶喊哂口

有冇新台詞
成日 copy & paste 好冇新意

禁止發言

侯爵府

PeterLo_FB 發表於 19-8-10 02:37
#全民撐警 #守護香港。

訂齊衫畀每個香港人未?幾時交貨?隨衫唔駛要刀棍喇。

ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

大宅

小心樓上個poster假野來,啲黃人又想騙取資料,fb有2個站的,精明既bk實唔會睇錯

禁止發言

侯爵府

PeterLo_FB 發表於 19-8-11 15:54
十分贊成

白衫被香港電台同各大媒體踢爆之後,當然要繼續講。

呢期又勾結紅衫福建人。林鄭剛剛先送咗個太平紳士銜畀個褔建鄉下佬。

複式洋房

Zenia 發表於 19-8-11 18:39

大白象d錢就係咁比哂呢班打市民既人囉出面班人仲係度支持警察喎,可笑

別墅

回覆 Debbiebbccd 的帖子

下為06/08/2019警方回應721元朗白衣人打無辜市民事件的記者招待會節錄,片中香港電台(RTHK)的記者巳清楚指明謷方一直迴避責任。
https://youtu.be/zwr-1vfRgNY

其實我一直都相信一定有好警察的,點解一定要佢地陪其他同事一齊受罪,所以必須成立獨立調查委員會,還警察清白﹗

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

白衣人打人係錯, 但唔好講到好似黑衣人乜都冇做過咁無辜啦 !! 人人有眼睇, 白衣人出黎一次, 黑衣人日日係度攪事破壞, 你地又唔話? 有司機, 途人唔認同佢地, 佢地就圍嘔人, 你地又睇唔到?

班暴徒打市民, 凶市民, 你地就話人地做左D 乜乜, 所以你地打佢, 咁同班白衣人有乜分別? 點解你地雙重標準?

警察有冇做錯, 都唔代表你地可以為所欲為, 不斷破壞, 已經破壞曬全香港, 跟住又掩耳盜鈴咁話唔關你地事, 話都冇乜影響啫. 成日話警察唔跟指引, 你地D 人有跟法律嗎? 憑乜話人?

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

Debbiebbccd 發表於 19-8-11 21:37
大白象d錢就係咁比哂呢班打市民既人囉出面班人仲係度支持警察喎,可笑
...

無警察 無白衣最好 乞衣人行過唔鍾意可以打死你保證車毀人亡 圍毆得 點都得 民間口罩特首 邊個帶口罩就邊個話事
te quiero mucho mi amo

伯爵府

Zenia 發表於 19-8-11 18:39

嘩,送得好!!!!!
幸好香港仲有一班,真正為民請命,既勇士,勁!!!!!!

複式洋房

回覆 17AM 的帖子

同意,明明有晒證據證明警察同白衫人拍晒膊頭到宜家一個白衫都冇起訴,仲屈黑衫。。。我果日都有報,因為係元朗食完飯見到,結果比人斷線
如果警察有做野,接第一個電話就出動啦

偏偏BK呢到有班盲撐警察,究竟佢地係5毛定係民智未開?

大宅

Greas 發表於 19-8-13 22:29
回覆 17AM 的帖子

同意,明明有晒證據證明警察同白衫人拍晒膊頭到宜家一個白衫都冇起訴,仲屈黑衫。。。我 ...

夠大把證據見到乞衣人多蝦人少、掟磚放火、恰旅客幾乎令人致死、打爛人車阻人開工、破壞公物剪交通燈、未審先判乘機攪事

乞衣惡行 罄竹難書
連外國人都睇到乞衣蝦警察
香港廢青7出國際

首頁

尾頁

跳至