湊B百科

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

行過尖咀見到有間babynes專門店,見到呢隻係用部機去沖奶,都幾特別~有冇JM用開?覺得呢隻點?

複式洋房

我就冇用,但身邊有媽媽朋友係用佢。我見佢地都幾鍾意啊,份量都溫度都set死,唔洗怕沖多沖少或者太熱咁

別墅

沖奶係幾快囉
為餵母乳而感到自豪

禁止訪問

2019新春慶豚圓

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

尖咀邊度?
Wakanda Forever

別墅

Babynes細女食緊,so far都夾幾好~同埋我發現一樣野幾搞笑,就係每次部奶粉機一run,細女就停低唔再喊,可能知有奶奶食?

別墅

wakanda 發表於 19-8-2 12:10
尖咀邊度?

佢係海港城有間專門店啊!

洋房

leon674 發表於 19-7-25 12:54
行過尖咀見到有間babynes專門店,見到呢隻係用部機去沖奶,都幾特別~有冇JM用開?覺得呢隻點? ...

我用左半年最近換左部新機用,部機壞壞地,出左一半奶有一半響個capsule度唔出,發生左好多次,浪費左好多個capsule,一個要成$2x蚊。打去佢地公司,佢地話叫我落番mothercourt拎番幾粒capsule,我話唔衛生,因為平時一盒係有密封包裝。我要求補番一盒原裝比我,佢地點都話做唔到,仲要我親身去佢地分店拎番。
呢間野奶粉又貴,服務極差。

複式洋房

2019勳章

回覆 leon674 的帖子

我有一部,如果你有興趣,我可以平價賣俾你 ,我只用左幾次。

複式洋房

回覆 bebek12345 的帖子

其實佢地每粒奶粉都係獨立包裝,都唔會係唔衛生啦...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊