自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

我2月第一日入表,2月尾收到話收到我份表。不過到而家都未收到錢及訊息。
所以想問,係唔係收到錢,就一定有訊息通知㗎。
我係用hsbc.
謝謝

珍珠宮

回覆樓主:

有一天戶口多了幾百蚊,沒通知,我以為邊個入錯數過來,差不多成個星期後先有短訊原來那幾百蚊是政府過數 我冇4000,唔知點扣數得幾百蚊

我同兄弟姊妹父母一齊伸請,得我一個收到錢。大家慢慢等啦

男爵府

小肥豬 發表於 19-7-26 17:41
我2月第一日入表,2月尾收到話收到我份表。不過到而家都未收到錢及訊息。
所以想問,係唔係收到錢,就一定 ...

我都係二月,未收到$

複式洋房

回覆樓主:

我都未收到!

男爵府

我同家人一齊交表,
大家都同日收SMS,
但暫時得我一個收到錢

男爵府

我同你入表時間一樣,未收到錢

複式洋房

我同老公2月一齊寄,佢上星期收到4000,我仲未有回音囉

大宅

hashtag旅遊勳章

尋日銀行收到錢,今日收到短訊!三月先交表

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

2月交表,3月收到sms,到而家都未收到錢

男爵府

回覆 小肥豬 的帖子

我係第一日申請的 , 25號收到sms 話已經收到我的申請。之後5月31號收到sms 話錢已經入帳。

5月30 我check 戶口已經收到錢了

男爵府

Sent 10 次email and 幾十次電話留言都冇覆.

2月交form 咩都冇收到

垃圾

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我朋友6月尾收到sms話$4000將會存入去佢中銀戶戶口,但依家已7月尾,足足一個月仲未入落佢戶口,打左去 check, 話會跟進,咪又係無人覆!!

珍珠宮

子恩 發表於 19-7-26 20:26
Sent 10 次email and 幾十次電話留言都冇覆.

2月交form 咩都冇收到

連確認短訊都無?如果無就真係好垃圾

子爵府

2月中交表,3月24收sms,昨天收sms入左錢,今日check 到有4000

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

3月27日收訊息。
今日收到4仟,但無任何訊息通知。

男爵府

3月28日收SMS收表。 昨日恒生收款。未收到收款sms。

公爵府

MommyPanel勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回

我同你既情況一模一樣呀我今日打去又係得留言信箱

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

APIGMA 發表於 19-7-26 21:33
我同你既情況一模一樣呀我今日打去又係得留言信箱

所以我冇打去問。

男爵府

回覆:有冇人收咗4000蚊,但到而家都冇訊息通知呀!

我HSBC, 收到錢隔兩日先收到sms,兩次,一次hsbc, 一次關愛基金

大宅

BorntobeFree 發表於 19-7-26 23:08
我HSBC, 收到錢隔兩日先收到sms,兩次,一次hsbc, 一次關愛基金

我同你一樣

首頁

尾頁

跳至