1-3歲

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

我買左來試!!!!! 真係work wor!!!! 多謝咁多位谷友!!

別墅

我仔初時都唔係咁慣中藥, 但我同佢講, 你想食苦苦藥, 定噴苦苦藥

別墅

我自己都有試, 夜晚鼻塞情況好左, 仔仔鼻塞鼻水都有即將舒緩, 但我就未跟住佢個療法去試

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
abcde5486 發表於 19-8-14 15:01
我買左來試!!!!! 真係work wor!!!! 多謝咁多位谷友!!
攪到我都心思思

複式洋房

陣味會唔會好難接受

複式洋房

幾錢一支

複式洋房

發表於 前天 00:00 |顯示全部帖子
聽到你咁講 都好鄧你開心

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 前天 18:55 |顯示全部帖子
abcde5486 發表於 19-7-29 11:11
我仔由細到大都係敏感底, 濕疹, 氣管敏感, 最近仲好似有埋鼻敏感......請問有冇適合小朋友用既鼻敏感藥?? ...

我女同你仔差唔名大,佢3歲左右,又鼻/氣管敏感,睇咗好多專科醫生,始終斷唔到尾, 又西藥,又中藥, 又洗鼻,又類固醇,, 小朋友辛苦,家長都攰.直到今年3月認識一位朋友,介绍了一位兒科專科醫生,用魚油,胡蘿蔔素....去調理,原來真係好返,仲可以斷尾,所以都希望可以幫到你哋.有需要我可以幫你

首頁

尾頁

跳至
相關內容
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊