想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
勁有同感~ 問到我直頭喺group鬧佢哋

複式洋房

2019新春慶豚圓

SWML 發表於 19-11-6 11:34
我bingo咗啦,希望呢度嘅JM都順利

恭喜您呀

大宅

Lucy30 發表於 19-12-1 05:15
恭喜您呀

多謝你

大宅

Lucy30 發表於 19-12-1 05:13
勁有同感~ 問到我直頭喺group鬧佢哋

有時真係俾人逼到癲架

複式洋房

2019新春慶豚圓

SWML 發表於 19-12-1 09:37
有時真係俾人逼到癲架

真心為你感到高興 見到失望過好多次嘅JM終於bingo真係好開心,係有種仲有希望嘅感覺喺心裡面

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Lucy30 發表於 19-12-1 17:51
真心為你感到高興 見到失望過好多次嘅JM終於bingo真係好開心,係有種仲有希望嘅感覺喺心裡面:funny ...

一定會成功,係時間問題,加油

洋房

親,加油!無灰心。。哩個情緒嘅因素會影響備孕生bb的。我哋嘅情況都系唔多好,卵巢唔系幾好,都打算做試管了,有時候我也會有小小嘅的壓抑,不過很快我就話碑自己唔可以咁樣。不過唔知邊度做試管成功率好,聽講深圳塊邊有壹家深圳中泌做試管仲可以,可能過幾日要去看看先。

大宅

abigail021 發表於 19-12-3 15:44
親,加油!無灰心。。哩個情緒嘅因素會影響備孕生bb的。我哋嘅情況都系唔多好,卵巢唔系幾好,都打算做試管 ...

加油,我bingo咗啦!祝福你快啲成功!

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

我同太太都係自然的,有19個月女,太太肚入面有個仔(預產期20年2月尾)
我太太個好好fd在加拿大 未到30,試左快3年都冇,有時係教會比人問長問短,都明佢有壓力。上一次返溫哥華我老婆都買左好多補身野比佢,10個月後的今日都係冇。甘我太太都係間唔中問下佢d 野,都明既。
我剛在溫哥華,星期日去教會佢2公婆都唔去(但教友話佢地個個星期都到).
星期三晚有個聚餐,又話有野做唔去。好似刻意避開我太太甘。可能對上一次聚餐比人同我太太不斷對比。
唔識講,見到呢個post 開始明白了。

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Clarkyu 發表於 19-12-4 03:53
我同太太都係自然的,有19個月女,太太肚入面有個仔(預產期20年2月尾)
我太太個好好fd在加拿大 未到30,試左 ...

可能佢心入面唔舒服,俾啲時間佢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊