夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

亞豬媽媽 發表於 19-7-31 00:39
我有跟住做呀,效果唔係咁顯著
你有冇喂人奶?
我母乳餵哺,聽住院時婦產科護士講,親自喂人奶 可以幫助子宮收縮,身體復原樣子。
我係母乳餵哺時期,產後年幾都好似身體係個水桶咁晃來晃去,走曬樣。因為要產好營養既奶,所以我唔揀飲擇食,乜野對產奶好既,牛奶我飲全脂 有機既。理得咁多,子女健康對我來講最緊要。佢地少病痛,我地做大人就少跑幾趟醫院。我肥到豬咁我都唔理。
停奶後身材至漸漸復原。不過又係時候生第二個,又大肚,又冇身材。又來過要前夫「食齋」。
我係自然生產嬰孩,唔使開刀。如果你冇開刀生,身才可以自然復原。我係咁,聽婦產科醫生都係咁講。
再唔係,下次生,可以選擇一個願意同你縫細個陰道既醫生接生。我聽一個台灣朋友講台灣好多都會問自然順產婦陰道想縫到幾細 而應要求縫到幾細。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

大宅

亞豬媽媽 發表於 19-7-30 23:39
生完之後身材走樣,我都仲可以努力KEEP 返,但係老公話我下面好鬆,佢好無感覺,好直接咁同我講無興趣再掂 ...

鬆至正!可以做耐D

別墅

做機應該效果幾好

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

聽到都嬲
女人生仔為命搏架

翡翠宮

生完之後身材走樣,我都仲可以努力KEEP 返,但係老公話我下面好鬆,佢好無感覺,好直接咁同我講無興趣再掂 ...

外表走到咩地步?
自己做收緊係有用既,不過要長時間
執好外表係為自己

佢係賤人呢個無異議

珍珠宮

個男人好自私!
老婆都未嫌過佢細!
生BB咁辛苦仲要咁比佢話!

複式洋房

我生咗2個都係順產,一路keep住做忍尿動作,我老公都冇話我下面鬆

洋房

嘩。個男人都幾引起公憤憤😂。

Anyway 生完我反而係有尿滲問題唔知點好就真?

洋房

kamiu0090 發表於 19-7-31 00:31
係,最有效既方法,我早幾年生完同你情況都差唔多,隔咗一年就去做,同C6 先有返性生活
...
即產後一年先做得? 我而家生左第2胎都覺得鬆左。

複式洋房

抱抱

大宅

睇過一個節目,醫生說過子宮內壁肌肉會隨年紀大開始鬆弛,就算唔係生仔都會鬆

男爵府

我做媽媽了 發表於 19-7-31 00:28
如果佢甘樣講呢個老公唔洗要、女人十級痛生BB佢咁樣嫌棄!點樣一生一世呀、我岩岩生完B一星期、開刀痛到e ...

好同意

複式洋房

Nino 發表於 19-7-31 13:15
個男人好自私!
老婆都未嫌過佢細!
生BB咁辛苦仲要咁比佢話!

米係囉~自己細仲好意思話老婆鬆

瑪瑙宮

而家話鬆, 遲 D 話老架喇.

男爵府

咁都講得出,係咪男人黎架!!
唔好話係佢唔夠粗!
正一自私精!cheap精!好睇唔起呢種人!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你老公咁講野,都幾過份下

女人生小朋友,由一懷孕開始,已經係非常不易,作為另一半仲要咁自私,講d咁嘅野...

開口話你鬆,點解唔怪佢自己果樹唔夠粗壯啊

大宅

zoey2019 發表於 19-7-31 17:03
嘩。個男人都幾引起公憤憤😂。

Anyway 生完我反而係有尿滲問題唔知點好就真? ...

我老公冇話鬆!
但有尿滲問題!
我試過打乞痴定咳滲左少少!
唔止一兩滴

男爵府

下,你老公咁講野都得既?唔好意思,唔係有心想話佢@@,你都係為左同佢BB先會有啲唔同左啫,做老公唔識體諒下仲講呢啲?

男爵府

Angelice-BeBe 發表於 19-8-1 18:29
你老公咁講野,都幾過份下

女人生小朋友,由一懷孕開始,已經係非常不易,作為另一半仲要咁自私 ...

講得啱!

首頁

尾頁

跳至