時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

香港變成咁,本來已經無眼睇,頭先又忍唔住睇少少,睇到好 影響心情
點解呢d人次次都冇拉到,香港仲唔夠自由

大宅

siulili 發表於 19-7-31 00:35
https://www.facebook.com/368513580020590/posts/1296960373842568/

https://www.facebook.com/834591649 ...

唔係人黎架

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔應該驅散
應該去拘捕

子爵府

https://lihkg.com/thread/1388012/page/2
襲警都唔夠,仲討論埋殺警,休班警判幾多
點解政府仲唔封咗連登,仲可以公開討論

子爵府

D..D 發表於 19-7-31 01:51
唔應該驅散
應該去拘捕

100%同意
次次都放走,捉到咪又係輕判⋯⋯根本就冇阻嚇性
反而壯大佢哋嘅膽

伯爵府

pinkykitty 發表於 19-7-31 01:58
100%同意
次次都放走,捉到咪又係輕判⋯⋯根本就冇阻嚇性
反而壯大佢哋嘅膽
頭先新聞話d犯知道會起訴暴動罪,好多喊左出嚟,被訪問條友仲好煽情咁講係政府用暴動罪逼害青年,痴線。 真係判你感化令 守行為? 知唔知自己做緊乜? 人講你就信,可移民,免費律師咁好?

大宅

ificould 發表於 19-7-31 01:05
佢哋應該想入健力士大全……

本来身邊都有啲人支持佢哋,依家一路減少緊

我都覺得一路減少緊,我返工好多客都鬧佢地鬧到狗咁,電視都播多左d人鬧佢地既畫面,紙始終包唔住火

伯爵府

頭先新聞見到自由西 性博士係葵涌警署,犯民區議員吳賤昇都去幫拖,離哂譜

大宅

自由自在228 發表於 19-7-31 01:24
睇左少少,真係衰過黑社會 ,第日拉到你唔好識扮喊

點解佢又叫柏添又叫梓軒既?

子爵府

siulili 發表於 19-7-31 02:04
頭先新聞話d犯知道會起訴暴動罪,好多喊左出嚟,被訪問條友仲好煽情咁講係政府用暴動罪逼害青年,痴線。 真 ...

做之前唔諗後果俾人嗌義士就飄飄然,覺得好威好型。

大宅

siulili 發表於 19-7-31 02:04
頭先新聞話d犯知道會起訴暴動罪,好多喊左出嚟,被訪問條友仲好煽情咁講係政府用暴動罪逼害青年,痴線。 真 ...

頭先新聞影有個被捕人士話,有好多只有十幾、二十歳,佢地好驚好傍惶,話政府用暴動罪逼害佢地。

我想話,逼害佢地係你地d大人,唔勸佢地唔好做,重要捧佢地做義士,害死d孩子。

子爵府

funlulu 發表於 19-7-31 01:19
因為張相cut 曬d 暴徒,得個警察
再加幾隻字,得咗

就算有曬相有曬直播、啲黃屍屍都會話係街坊普通市民、學生、小孩子

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

winnielong 發表於 19-7-31 02:25
就算有曬相有曬直播、啲黃屍屍都會話係街坊普通市民、學生、小孩子

...
有佢地囉, 我都信好多係葵涌人,有錢收,我親耳聽到。 我同朋友講咁好搵可以收左錢再做25仔。 朋友話你為幾百蚊出賣自己? 我話我係想攞左佢幾百虲混入去做25, 好危險架

子爵府

ccbbchai 發表於 19-7-31 02:13
點解佢又叫柏添又叫梓軒既?

係喎,我冇留意個名添

首頁

尾頁

跳至