時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

藍色的小馬 發表於 19-7-31 21:00
現場係人係拍曬手 好似一早知會突襲警署

佢地開心到拍手叫好 ...

連登早幾日己事先張揚會放煙花。。。又一場賊喊捉賊表演

大宅

wantaima 發表於 19-7-31 21:09
連登早幾日己事先張揚會放煙花。。。又一場賊喊捉賊表演
...

仲放上fb 唔係全部留言咁放

真係咁樣。段章取義

佢地要突襲警署 誤傷自己友:anger::anger::anger::anger::anger:

Cap 埋我呢個post 上去啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

黃曱甴有咩資格話人黑心?你地做咁多陰質、衰格、缺德野。行雷都唔夠膽出街啦,仲要戴口罩,俾人拉就喊。真羞家!

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

janice1226 發表於 19-7-31 19:43
你都唔差, 畜生前畜生後, 貶到人地係腳下 香港到底係比你地搞死定班後生搞死,有良知既人會睇 ...

叫你做畜生已經好克制,香港俾你班畜生搞爛搞死,無辜市民都俾你班畜生又打又駡,呢度大把jm同意!你慳啲啦,賤畜!

侯爵府

藍色的小馬 發表於 19-7-31 21:12
仲放上fb 唔係全部留言咁放

真係咁樣。段章取義

你唔見泛民無第一時間走出來吠?
根本曱甴自己玩火誤中乞衣!

最憎曱甴
曱甴正畜牲
清潔香港,消滅曱甴

大宅

Creame 發表於 19-7-31 20:48
黑心

咁呢D叫咩呀

大宅

mrs.cho 發表於 19-7-31 07:31
已舉報。完。

有冇舉報埋呢D呀

珍珠宮

畀面勳章

minniemouse 發表於 19-7-31 05:40
平時睇煙花睇得多!新年啦,國慶啦,次次都覺得好浪費,好唔環保!不過,在今日零晨時份,我卒之見到一次好 ...

我都覺得讚.....

最好全港一齊放慶祝清場

別墅

咁黑心,真係好想睇吓你下一代會點:)

大宅

minniemouse 發表於 19-7-31 05:40
平時睇煙花睇得多!新年啦,國慶啦,次次都覺得好浪費,好唔環保!不過,在今日零晨時份,我卒之見到一次好 ...

真係好震撼好燦爛,由心裏笑出來。

大宅

MMVV 發表於 19-7-31 22:09
真係好震撼好燦爛,由心裏笑出來。

複式洋房

kirorocoffee 發表於 19-7-31 21:40
咁呢D叫咩呀

真毒書院助理副校長

大宅

hinghing1122 發表於 19-7-31 22:01
咁黑心,真係好想睇吓你下一代會點:)

一定比班只識掟磚的廢青好好多

民房

回覆 minniemouse 的帖子

我俾左啲細路睇,佢地問我做乜會咁,我咪話啲人圍警局囉﹗
佢地話抵死呀﹗整死啲人就啱啦﹗

其實我都覺得啱,講真,學校成日教佢地乜野善良呀,和平呀﹐宜家俾人烚到上心口,唔以暴易暴點得呀﹗

所以我教啲細路呀,有乜野真係唔洗聽老師講,有咩以暴易暴就啱啦﹗

你諗下,啲人話警察犯法,你叫佢地諗下啦,唔同啲黑社會合作,今次你地會驚咩?所以我都同細路講呀,黑社會真係唔洗驚,佢同警察係好朋友,所以佢地大個,做警察或黑社會,我覺得都好架﹗啲細路仲覺得上次班白衫拎架生好型添﹗

你地又講下你地細路點睇丫﹗

民房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

民房

回覆 abc2011313 的帖子

就是嘛,打黑衣人有何不妥?打正保家衞國的旗號嘛﹐有何不妥?況且就算誤中其他人,那他們為著香港也甘願犧牲的。上次有個黃屍問我為何白衣義士不找警察,他們也被欺負,真不能靠呀﹗
所以,孩子真的要教育,以暴易暴不二法門。其實幼稚園裹常有甚麼品德教育,我已經很不滿,教愛國呀還好,要品德香港才會有今天,成了婦仁之仁﹗

首頁

尾頁

跳至