潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

係Fb search 到這間自稱專業訂製內袋
,結果買三個內袋 Mini Bolide, Roulis, C24,收到後簡直一肚氣,問個女仔仲要唔覆,跟住whatsapp佢追佢換,仲即刻Blocked左whatsapp 和Fb,個女人payme 係930392xx , whatsapp 聯絡係 952711xx

大家小心,唔好中招(emoji)(emoji) 現在先睇到原來佢得3個like

後來再係另一間買左日本內袋用,size Perfect Fit, 終於可以帶手袋出街啦(emoji)(emoji)

HehaKK    發表於 19-8-3 08:41
ada0707    發表於 19-8-1 13:52
cream@@    發表於 19-8-1 11:46

男爵府

dmwjw 發表於 19-7-31 18:03
,結果買三個內袋 Mini Bolide, Roulis, C24,收到後簡直一肚氣,問個 ...

真係好離譜

男爵府

好肉酸喎

男爵府

share 埋日本嗰間呀~~~ please~~

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

,結果買三個內袋 Mini Bolide, Roulis, C24,收到後簡直一肚氣,問個 ...

全部貨不對版淘寶嗰啲仲好過佢
Hello...

子爵府

好唔掂喎…

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kamanma 發表於 19-7-31 19:17
全部貨不對版淘寶嗰啲仲好過佢

自己車都仲好過佢

esmehouse    發表於 19-8-1 10:10
wcpcelia    發表於 19-8-1 09:09
kamanma    發表於 19-8-1 07:40

男爵府

嘩⋯咁都得

男爵府

好吾掂喎,全部都吾啱size。

大宅

淘寶貨仔喎!

伯爵府

Buchen 發表於 19-7-31 18:38
真係好離譜

係喎,勁離譜,差到爆,仲block埋我唔比我換貨,一肚氣,個賣家根本應該唔係H用家囉,唔知袋尺寸仲話自己perfect Fit

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

男爵府

死啦!我都訂咗呢間

大宅

請問各位除左BXQ, 仲有無邊間推介? 有無人試過 samxxga

侯爵府

回覆樓主:

得三個人讚好你都敢幫襯?

伯爵府

lovelyliz 發表於 19-8-1 12:35
得三個人讚好你都敢幫襯?

我見佢係carousell都有賣,仲放晒相,唉,點止中左旦 早知一早問同事訂佢果間

伯爵府

ladipo 發表於 19-8-1 12:17
請問各位除左BXQ, 仲有無邊間推介? 有無人試過 samxxga

BXQ 好耐之前訂過,但越來越貴,同埋個絹布太軟,好易達晒,所以無再買囉
Samxxga 見好多人讚,但見三百幾,所以無買過呀

伯爵府

Twinklecar 發表於 19-8-1 12:15
死啦!我都訂咗呢間

我唔知佢做其他袋款點,但我訂這三個型號就係咁我結果同收到咁的貨

伯爵府

cindy618 發表於 19-7-31 20:33
自己車都仲好過佢

真係同意,一肚氣,出左這個post係度呻,結果有JM pm我,話原來這間係carousell你戶口有20分,但好多都係自己不斷開戶口或揾佢朋友幫手扮買左比好評分,好鬼狗呀

首頁

尾頁

跳至