想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我備孕大半年,經期準,但係有子宮後屈,一啲聲氣都冇,開始覺得氣餒了
有冇子宮後屈的你而成功懷孕?試左幾耐成功? dodo後你地會扒床定會枕頭墊Patpat? 同埋會唔會流番好多精液出來?

大宅

Shiawasei 發表於 19-7-31 22:24
我備孕大半年,經期準,但係有子宮後屈,一啲聲氣都冇,開始覺得氣餒了
有冇子宮後屈的你而成功懷 ...

其實我都試咗好耐,有一次去照輸卵管嘅時候,姑娘搞咗好耐,跟住事後問返姑娘,佢話我子宮後屈,平時每次 完事後會瞓床同墊高 條腰同pat, 但中嗰就無,反而就即刻去沖涼

我覺得只要計準排卵期就應該冇問題, 我一直掌握唔到,我估係因為我真係好屬於好遲排卵,加油呀,人地work未必岩自己,最重要了解自己排卵模式,做密d

複式洋房

ky_lung 發表於 19-7-31 23:20
其實我都試咗好耐,有一次去照輸卵管嘅時候,姑娘搞咗好耐,跟住事後問返姑娘,佢話我子宮後屈,平時每次 ...

排卵方面我都捉到嫁, 但尚未成功! 完事後成日都流返好多精液出來,咪少左蟲蟲囉

大宅

Shiawasei 發表於 19-8-1 08:14
排卵方面我都捉到嫁, 但尚未成功! 完事後成日都流返好多精液出來,咪少左蟲蟲囉
...

要成功一條就夠,一係L型貼牆棟起雙腳

複式洋房

ky_lung 發表於 19-8-1 08:33
要成功一條就夠,一係L型貼牆棟起雙腳

都試過貼牆棟起對腳, 15分鐘後開始累(emoji)

大宅

Shiawasei 發表於 19-8-1 13:43
都試過貼牆棟起對腳, 15分鐘後開始累(emoji)

我有時攰就算,起身去沖涼

大宅

後屈係要個人扒係到,再用枕頭放係肚下面
同埋後入dodo
你會發現少好多流出黎

知道係後屈之後試一、兩個cycle成功例子

複式洋房

takeiteasy2019 發表於 19-8-1 17:04
後屈係要個人扒係到,再用枕頭放係肚下面
同埋後入dodo
你會發現少好多流出黎

我老公成日話前入會舒服啲喎, 不過我都想試下你個方法,希望有好消息啦

別墅

回覆 takeiteasy2019 的帖子

我都係後屈,試左四個cycle了,呢個月試下你呢個辦法。希望早日好孕。

別墅

半年唔算耐,我成四年幾,最後果次我用L型棟高雙腳半個鐘兼唔去廁所,唔知係咪咁bingo,希望幫到你

複式洋房

JoanneNg_FB 發表於 19-8-1 18:01
回覆 takeiteasy2019 的帖子

我都係後屈,試左四個cycle了,呢個月試下你呢個辦法。希望早日好孕。 ...

一齊加油(emoji)(emoji)

複式洋房

eggfaika 發表於 19-8-2 08:34
半年唔算耐,我成四年幾,最後果次我用L型棟高雙腳半個鐘兼唔去廁所,唔知係咪咁bingo,希望幫到你
...

多謝你以為捉到排卵日會好易中, 但結構式問題真係令人氣餒!

男爵府

Shiawasei 發表於 19-8-2 08:47
多謝你以為捉到排卵日會好易中, 但結構式問題真係令人氣餒!

你前入後入塾高Patpat /完事扒係到都試下吖,我覺得叫C6乖乖地戒煙酒+運動好有用,精子夠力游上去,我今次bingo女上兼完事馬上去左洗手間~都中左

大宅

有小小關係但影響應該唔大,我都係子宮後屈,仲有內異tim,已生過一個,2018都中過兩次,依家再懷孕

複式洋房

laisausau 發表於 19-8-2 09:51
你前入後入塾高Patpat /完事扒係到都試下吖,我覺得叫C6乖乖地戒煙酒+運動好有用,精子夠力游上去,我今 ...

我老公係精子活潑度比正常低一點點,其餘兩樣係正常,最近開始食啲supplement ,希望中獎成數高啲啦

複式洋房

CHOWCHOWWW 發表於 19-8-2 10:31
有小小關係但影響應該唔大,我都係子宮後屈,仲有內異tim,已生過一個,2018都中過兩次,依家再懷孕
...

恭喜你啊! 希望佔到你的孕氣

別墅

回覆 CHOWCHOWWW 的帖子

希望接下你的好孕氣

複式洋房

我係坨第一個嘅時候去照先知自己子宮後屈。醫生話其實都好普遍。

第一個試左三年,中嗰次係做完之後舉起隻腳呈L形大約十分鐘。第二個就無咁做,做完仲即刻走去沖涼。

唔知點解後入我覺得好唔舒服,所以中嘅姿勢兩次都係女上。睇過d research , 當女方達到高潮時如果男方又射精的話,中嘅機會又會高d。試下放鬆享受再加埋做完舉起對腳。

複式洋房

KclcTM 發表於 19-8-2 14:56
我係坨第一個嘅時候去照先知自己子宮後屈。醫生話其實都好普遍。

第一個試左三年,中嗰次係做完之後舉起 ...

多謝你地分享!原來大多數都係L形棟腳機會大,我都係鍾意女上,因快感大好多

別墅

我有朋友係子宮後屈,佢話用狗仔式成功左。你可試試

首頁

尾頁

跳至