3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

candysosdog 發表於 19-9-15 01:21
甘jolly phonics幾錢一堂?
一堂上幾耐呢?

一個鐘一堂,每堂除番開就大概200蚊左右~~呢排我見佢有d開學優惠,你可以去center問問呀

洋房

albertwang 發表於 19-9-18 19:02
一個鐘一堂,每堂除番開就大概200蚊左右~~呢排我見佢有d開學優惠,你可以去center問問呀
...

多謝你回复,我今日剛剛去左。
甘你覺得有無幫助啊?

別墅

candysosdog 發表於 19-9-18 22:40
多謝你回复,我今日剛剛去左。
甘你覺得有無幫助啊?

有用啊,而家小朋友串字叻左,尤其係默書會考到個d課外生字,佢都識自己去拼。
同埋發音準左,講起英文上黎都比之前有自信!

洋房

albertwang 發表於 19-9-19 12:32
有用啊,而家小朋友串字叻左,尤其係默書會考到個d課外生字,佢都識自己去拼。
同埋發音準左,講起英文上 ...

甘都幾好喔,請問你小朋友學左幾耐啦?

別墅

candysosdog 發表於 19-9-19 17:14
甘都幾好喔,請問你小朋友學左幾耐啦?

都幾個月啦,就快半年~~基本個D都學完,黎緊會學d難少少嘅音~

大宅

我仔k1都學緊phonics,早幾日見佢讀book有k音。我相信應該老師教佢,因為我平時同佢講book係無尾音。

複式洋房

albertwang 發表於 19-9-18 19:02
...

我喺灣仔一間center學啊,朋友介紹話佢地個phonics課程好得,女女讀緊我都覺得幾好,每堂老師都會同翻我報告女女學習情況啊進度同埋需要翻去溫習d咩,跟得好足,係貴d咯

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊