自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

最近私樓有什麽優惠?有冇coupon 送。謝報料。

子爵府

2年約
回1000惠康券

男爵府

ko3go 發表於 19-8-2 13:01
2年約
回1000惠康券

178是否已扣一仟禮卷的平均價?

大宅

2年約
回1000惠康券

有冇sales contact?

水晶宮

2年約
回1000惠康券

昨天sales俾我的offer是$180/1000M,27個月,设有coupon. 你用緊幾多M

子爵府

HLDMaMa 發表於 19-8-2 18:01
昨天sales俾我的offer是$180/1000M,27個月,设有coupon. 你用緊幾多M

300升1000
原本係148有300M

wcpcelia    發表於 19-8-5 14:49

子爵府

路過的人 發表於 19-8-2 15:34
178是否已扣一仟禮卷的平均價?
未扣

子爵府

好媽媽勳章

回覆 ko3go 的帖子

有冇 sales電話?

水晶宮

回覆樓主:

仲有冇私數既優惠價?上面jm問完设有回覆。

男爵府

HLDMaMa 發表於 19-8-1 23:24
最近私樓有什麽優惠?有冇coupon 送。謝報料。

家居固網扣除回贈及Welcome coupon, 兩年合約,平均$48/month

子爵府

抱歉,最近忙著別的事,遲了回來回覆。

先報下,我無特定搵邊個,全都係自己打1000要回來既優惠。

兩個月前,
pccw報係$148,無任何回贈。
隔兩星期,
pccw報1係$148,回贈$500。
以上,係300m價錢

上個月,
pccw報係$178,回贈1000
今天,
pccw報係$178,回贈1500
以上,係1000m

水晶宮

ko3go 發表於 19-8-9 23:52

回贈1500 coupon甘多,也是你自己打上去的offer嗎?有沒有填cut form?谢回覆!

子爵府

HLDMaMa 發表於 19-8-9 23:56
回贈1500 coupon甘多,也是你自己打上去的offer嗎?有沒有填cut form?谢回覆!
...

都係自己打1000上去問價取得的
無填任何野

水晶宮

ko3go 發表於 19-8-10 08:31
都係自己打1000上去問價取得的
無填任何野

谢回覆。

子爵府

$178
回贈1500
24個月合約

平均每月$115.5

都1知道1500超巿券對pccw黎講可能屬於無乜成本。
但對於我地呢班個個月要俾月費既小巿民,幫補一下都好。

其實我用$138或$148既300m多年(都忘了簽過幾多份合約),個時就算無回贈,我都寧簽舊約唔肯升500或1000m(當時升都要接近200蚊一個月,扣左回贈都覺唔著數)。
$148呢個價300m,最近我行過街檔問過,佢都話新客無可能做到。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 大廚勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章

照咁睇,好似舊約越近合約完結期,PCCW 的優惠就越好。
想請問你的舊合約幾時完呀?謝謝你!
:cheeze:  :wave:

子爵府

ctang97 發表於 19-8-10 08:53
照咁睇,好似舊約越近合約完結期,PCCW 的優惠就越好。
想請問你的舊合約幾時完呀?謝謝你!
...

月尾

另外,我係由網上行初初推出1.8M時年代,還要限早上10時至晚上10時先可免收額外費用既那年,用到依家。

子爵府

Hello!想問下這優惠係私樓/公屋? thx

子爵府

汽水餅 發表於 19-8-12 17:39
Hello!想問下這優惠係私樓/公屋? thx
私樓

若公屋應可以再平些

子爵府

剛續

原$258@x24, 免5個月
300 M
Walk in 問$238x24 免5個月1000 M

BK jm介绍 sales$158x24, 500惠康, 1000M 平均$138一個月

離譜, 個個吾同價, 浪費時間去 bargain

首頁

尾頁

跳至