醫護健康

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

牙骹成日陰陰痛,打喊路果陣仲會卜卜聲,一卜果下就好痛

睇左醫生食完消炎藥,都好似冇乜用,後尾佢轉介我去睇物理治療,但係睇完都冇乜改善

有冇JM試過或者知點算,而家同小朋友玩大聲d都唔敢,驚整到個牙骹

別墅

我果時有做物理治療,個效果一般。無痛幾年之後又痛返,我去啪骨。因為我以前係par喺度瞓,所以長年累用攪成咁。喺啪骨師度買左矯正枕頭改仰睡,呢十年都冇返發。

複式洋房

ting_ting_ma_ma 發表於 19-8-2 11:19
我果時有做物理治療,個效果一般。無痛幾年之後又痛返,我去啪骨。因為我以前係par喺度瞓,所以長年累用攪 ...

我都係成日pa係到訓

可能因為咁樣牙骹痛都未定!多謝你提醒!

睇幾次物理治療用左幾千蚊都冇效果,可能都要試下其他方法!

複式洋房

回覆 magnumismyboy 的帖子

我99以前都係咁,上個月去左個專做口部肌肉既中心,睇左1000幾蚊,睇左一次就冇痛,而家成個人開心哂!

99冇再痛而家同佢相處都容易左

複式洋房

smartieandcute 發表於 19-8-3 09:57

我99以前都係咁,上個月去左個專做口部肌肉既中心,睇左1000幾蚊,睇左一次就 ...

可pm資料嗎?

咁都幾好呀,有時痛起上黎好辛苦,而家佢冇野就唔好怪99喇

大宅

smartieandcute 發表於 19-8-3 09:57

我99以前都係咁,上個月去左個專做口部肌肉既中心,睇左1000幾蚊,睇左一次就 ...

你好 可以pm資料給我嗎?謝謝

複式洋房

magnumismyboy 發表於 19-8-3 10:11
可pm資料嗎?

咁都幾好呀,有時痛起上黎好辛苦,而家佢冇野就唔好怪99喇

99之前返左鄉下,問唔到佢,pm左你喇!

複式洋房

kikiuiui 發表於 19-8-7 11:00
你好 可以pm資料給我嗎?謝謝

問左99,pm左比你喇!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊