自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有馬可孛羅會鑽石卡係米好巴閉?見有個唔熟朋友常常在WHATSAPP GROUP炫耀

大宅

鑽石卡真係好勁,經常飛但坐econ都好多時候只有金卡,而白金已經好厲害,鑽石就更加唔使講了!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

JaneJaneT 發表於 19-8-2 15:54
有馬可孛羅會鑽石卡係米好巴閉?見有個唔熟朋友常常在WHATSAPP GROUP炫耀
是否呢個https://www.cathaypacific.com/cx/zh_HK/frequent-flyers/about-the-club/introduction.html

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Diamond 真係幾巴閉架, 打去Asiamiles hotline都有特別專線, 快好多架

wcpcelia    發表於 19-8-3 15:46

男爵府

男爵府

唔怪得佢話D空姐對他超級好服務

珍珠宮

環保接龍勳章

鑽石咭應該飛到暈先keep到, 一年我估5分4時間唔响HK, 仲要經常飛長途, 冇屋企人就話巴閉, 有屋企人我寧願唔要張咭見多幾面。

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

男爵府

代表佢成日飛啫……呢個年代,無話巴唔巴閉

男爵府

回覆樓主:

好似做代購果啲,咪成日要飛

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

JaneJaneT 發表於 19-8-2 16:06
咪,有得佢喇,有私人飛機就差唔多

男爵府

佢真係成日飛,仲要一定頭等/商務, 從不坐econ

男爵府

點叻都唔洗WhatsApp group 曬瓜,除非係親人分享一下,佢份人好自卑架?

珍珠宮

9999金 發表於 19-8-2 16:21
好似做代購果啲,咪成日要飛

呢啲最多都係金卡
坐econ來回

goldpiglet    發表於 19-8-2 17:30

侯爵府

回覆樓主:

識幾個親戚/朋友有, 一樣成日投訴服務差, 只坐first/business, 過百萬asiamiles, 但成日用唔晒/redeem唔到flight, 由得過期. club會送first class lounge coupon/gold membership/upgrade coupon, 但upgrade coupon成日up唔到, gold membership就送比人

子爵府

maomaofafa 發表於 19-8-2 17:24
識幾個親戚/朋友有, 一樣成日投訴服務差, 只坐first/business, 過百萬asiamiles, 但成日用唔晒/redeem唔到f ...

Bookable upgrade 好少用唔到的,我下星期去旅行,旺季爆晒都upgrade到

侯爵府

evacatcat 發表於 19-8-2 18:05
Bookable upgrade 好少用唔到的,我下星期去旅行,旺季爆晒都upgrade到

用唔到啊, 試過今年8月及12月及明年2月upgrade class 到加拿大也不行

子爵府

maomaofafa 發表於 19-8-2 18:15

用唔到啊, 試過今年8月及12月及明年2月upgrade class 到 ...

咁奇怪
CS 話無位呀?

禁止訪問

子爵府

係好多會員優先既優惠既... 我老公都 diamond 左十年以上.... 不過我只係覺得好辛苦,無咩好炫耀... 坐飛機多過坐車,飛到暈

侯爵府

evacatcat 發表於 19-8-2 18:17
咁奇怪
CS 話無位呀?

冇問, online apply咋, 可能up去first冇位

首頁

尾頁

跳至