在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽媽同我一樣,一直都係自己湊,冇人幫,老公幫唔到手,而且佢份工好忙,長期星期六、日都要返工,冇家庭日。見到朋友個個個家庭日一家人出去玩,覺得自己同小朋友都好慘,自己冇曬朋友同圈子,本身自己好鐘意去街,好怕悶,想識d處境一樣既80後媽媽,得閒可以一齊帶小朋友出來玩

洋房

bbtpp 發表於 19-8-3 21:50
有冇媽媽同我一樣,一直都係自己湊,冇人幫,老公幫唔到手,而且佢份工好忙,長期星期六、日都要返工,冇家 ...

我都係80後呀,出年都做FTM...以前都好鍾意出街, 喜愛自由(emoji)

大宅

我下個月開始做FTM啦
你近邊區?

複式洋房

有冇媽媽同我一樣,一直都係自己湊,冇人幫,老公幫唔到手,而且佢份工好忙,長期星期六、日都要返工,冇家 ...

我都係一個人 80後 我先生都係忙 日日放完工回家都係忙 不過都會有假放出去家庭樂 雖然都係忙工作機不離手 總好過無 我以前好鐘意出街 其實帶住小朋友真係無曬動力出街 d人成日話有幾難 可能係我自己費 我覺得吃力

男爵府

你做左ftm 幾耐? 我老公平日工作跟roster 所以我地家庭日都係屋企多,無時間或唔喜出外。其實你可以試自己帶小朋友出埠或去澳門行下都好架。

複式洋房

2019勳章

我都係80後媽媽,你女女幾大呀?我一有左就無返工,但我本身係好愛返工又中意約朋友去玩,但係有左到生完成個生活180度轉變
以前自己份糧自己想買咩就咩,後來得老公一份糧咩都無晒因為我地係意外有左所以完全無planing,我老公都日夜咁開工晚晚都自己瞓係會屈到情緒低落,好在我媽咪黎左同我地住!

女女依家歲半就好啲啦,我自己做下freelance同自己創下業,一邊湊女一邊做識到好多唔同嘅媽媽,大家可以傾訴下個人都靚啲

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊