自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

tester5 發表於 19-8-10 20:41
想睇,請問正唔正?會唔會只係剪輯以前訪問既片段?

正呀

套戲係佢地tour紀錄片

tester5    發表於 19-8-11 06:36

珍珠宮

tester5 發表於 19-8-10 20:41
想睇,請問正唔正?會唔會只係剪輯以前訪問既片段?

https://youtu.be/pk7ESz6vtyA

睇咗我男友未Winter Bear

泰正 我狂loop,比佢迷魂,想飛撲攬實佢

公爵府

回覆樓主:

香港揾倒個唔走音嘅歌手先講,10居其9嘅都唔掂。識唱歌嘅差不多半退休。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

miffyumiffy 發表於 19-8-11 00:30
https://youtu.be/pk7ESz6vtyA

睇咗我男友未Winter Bear

但我覺得你男朋友仲可以再型~再型~再型~好多~,Winter Bear未展現出佢既神粹,V is so charm

BTW我未買到V既咖啡,暫時只見Jin, Suga, Jimin. 又唔係間間seven有。你有冇買?

珍珠宮

tester5 發表於 19-8-11 06:43
但我覺得你男朋友仲可以再型~再型~再型~好多~,Winter Bear未展現出佢既神粹,V is so cha ...

佢呢個mv好文青, 愛死佢

我有買,話時話,幾好飲,齋啡都易入口

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

miffyumiffy 發表於 19-8-11 11:25
佢呢個mv好文青, 愛死佢

我有買,話時話,幾好飲,齋啡都易入口

我留意下先

別墅

回覆 baby123322 的帖子

咁又係嘅, 唔同年代好難比較, 但梅姐我仲有聽架

大宅

Kokomanman 發表於 19-8-14 15:02

咁又係嘅, 唔同年代好難比較, 但梅姐我仲有聽架 ...
KPOP熱潮真係越吹越勁!!!

別墅

都關佢哋政府有大力支持事, 又出錢又出力, 唔通好似我哋咁咩唉

珍珠宮

baby123322 發表於 19-8-17 08:11
KPOP熱潮真係越吹越勁!!!

勁, 但歌曲已有固定格式, 一聽就知kpop歌。
以前每年都會特別出色的歌, 呢幾年已經好難搵到了。

珍珠宮

cbeyond 發表於 19-8-20 10:45
勁, 但歌曲已有固定格式, 一聽就知kpop歌。
以前每年都會特別出色的歌, 呢幾年已經好難搵到了。
...

早兩年係好啲好歌

依家我多數聽BTS一團,仍然keep住高水平

珍珠宮

Kokomanman 發表於 19-8-20 10:40

都關佢哋政府有大力支持事, 又出錢又出力, 唔通好似我哋咁咩唉 ...

佢地市場大, 大學又有專科, 藝高或學院又有專科培訓人才

當一年出100團, 依家你見到留得低跑到出黎跑嘅已經係精英中嘅精英 梗係掂啦

珍珠宮

miffyumiffy 發表於 19-8-20 10:50
早兩年係好啲好歌

依家我多數聽BTS一團,仍然keep住高水平

講真, 呢一刻話首歌好聽。
到年底, 叫我諗首話係當年神曲, 一首都無。
我聽過好多聽得耐kpop的人, 都話有呢個感覺。

珍珠宮

Kokomanman 發表於 19-8-14 15:02

咁又係嘅, 唔同年代好難比較, 但梅姐我仲有聽架 ...

我由幾年前飯防彈,果時多阿米多數係十代二十代三十代,我對上次睇LY Tour, 都多咗四五十代, 阿米年齡層闊咗

珍珠宮

cbeyond 發表於 19-8-20 10:53
講真, 呢一刻話首歌好聽。
到年底, 叫我諗首話係當年神曲, 一首都無。
我聽過好多聽得耐kpop的人, 都話有 ...

BTS啲歌都百聽不厭

我呢4 年日聽夜聽都仲覺得好好聽

愛死佢地

hiuchingzzz    發表於 19-8-20 11:00

珍珠宮

miffyumiffy 發表於 19-8-20 10:57
BTS啲歌都百聽不厭

4年來日夜聽, 咪即係聽舊歌囉
我都有, 電話內10年前kpop歌, 我都仲聽緊

男爵府

miffyumiffy 發表於 19-8-20 10:56
我由幾年前飯防彈,果時多阿米多數係十代二十代三十代,我對上次睇LY Tour, 都多咗四五十代, 阿米年齡層 ...
true. I am a C9 but I love them

男爵府

cbeyond 發表於 19-8-20 11:00
...
Totally agreed. Much better than a lot of chinese songs.

男爵府

miffyumiffy 發表於 19-8-20 10:57
BTS啲歌都百聽不厭

yeah yeah yeah

珍珠宮

cbeyond 發表於 19-8-20 11:00
...

新舊都有

防彈今年出2隻專, BTS World同日文專,我都有loop

BTS一年3隻Billboard冠軍,點會冇新歌聽呀

https://www.scmp.com/magazines/style/people-events/article/3007492/bigger-beatles-bts-celebrates-3-billboard-no-1-albums

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊