自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

買果時自己一個去試,係好舒服好包身

個sales 話獨立袋裝彈簧,隔離個人唔會郁到我

貨到,c6第一句話似浮床

我訓左5晚真係c6一郁就搖醒我

萬幾蚊,可以點做?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

試下打去客服反映 睇下可以點做?

大宅

2019勳章

我都係sealy ,2萬
忍左4年,又唔捨得掉
床褥又送都冇人要

冇得點做

男爵府

princessf 發表於 19-8-5 03:24
我都係sealy ,2萬
忍左4年,又唔捨得掉
床褥又送都冇人要

唉,諗住想訓好d買張貴的

點知無覺好訓

wcpcelia    發表於 19-8-5 14:24

男爵府

回覆樓主:

仲諗住買添

男爵府

kuhs 發表於 19-8-5 07:35
仲諗住買添

你認住唔好買我個型號

因為我朋友話好好訓,我先買但我同佢唔同款

最緊要2個人去試,我太大意

公爵府

chanpeimui 發表於 19-8-5 08:44
你認住唔好買我個型號

因為我朋友話好好訓,我先買但我同佢唔同款

下次試清楚
唔好買sales推介

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 19-8-5 08:57
下次試清楚
唔好買sales推介

都唔係佢推介

我一訓係好舒服,如果一條友訓係無問題

不過唔知軟身舒服有代價

我c6唔醒訓就無問題

子爵府

我個時又係, 試時好舒服, 送來訓到背脊痛, 之後我唔訓佢, 慢慢好返. 發誓唔會再買佢.

男爵府

十一哥 發表於 19-8-5 15:07
我個時又係, 試時好舒服, 送來訓到背脊痛, 之後我唔訓佢, 慢慢好返. 發誓唔會再買佢. ...

我第一晚訓都腰痛,不過而家習慣了

其實我原本想買Simmons, 但我朋友訓過兩個牌子,話SEALY 好d

而我又貪佢特價平3000

請問你係咩床架?我係IKEA果d 魚骨架,唔知會唔會有影響

希望我會習慣

男爵府

2019勳章 親子王國15週年勳章

我都買左sealy, 又係聽frd介紹, 點知訓到腰骨痛, 因為太軟喇, 但又唔捨得掉, 成萬蚊...最後我調轉訓, 不過遲D都要掉ga la.

男爵府

redyellowblue 發表於 19-8-5 16:36
我都買左sealy, 又係聽frd介紹, 點知訓到腰骨痛, 因為太軟喇, 但又唔捨得掉, 成萬蚊...最後我調轉訓, 不過 ...

我果張係單面架

男爵府

2019勳章 親子王國15週年勳章

chanpeimui 發表於 19-8-5 16:49
我果張係單面架

我嗰張都係,所以瞓彈簧上面,我發覺仲好瞓過正面

伯爵府

我都有買,訓左差唔多十年,好滿意,不過唔係你呢個型號

男爵府

redyellowblue 發表於 19-8-5 16:50
我嗰張都係,所以瞓彈簧上面,我發覺仲好瞓過正面

真係?我要試下

當時有另一款硬身d無pillow top, 特價9千幾...

我諗住一係唔買,買就買張最舒服,點知...

洋房

Sealy冇得退架?

大宅

2019新春慶豚圓

我都係用sealy 但唔係你款型號, 我真心覺得好舒服! 之前用simmons 瞓到腰骨痛.
不過我就係煩惱買床單, 我張sealy 厚13" 出面千色店, 一田個D牌子唔多有咁厚, 如果買大一個size 換床單就好辛苦

大宅

回覆 snoopy 的帖子

如果係排骨床架,可以在排骨床架上加上床板($400)就冇咁軟

男爵府

TABOU 發表於 19-8-22 14:33
回覆 snoopy 的帖子

如果係排骨床架,可以在排骨床架上加上床板($400)就冇咁軟

系床玉上加塊薄D的床玉,可以嗎?

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

chanpeimui 發表於 19-8-5 15:27
我第一晚訓都腰痛,不過而家習慣了

其實我原本想買Simmons, 但我朋友訓過兩個牌子,話SEALY 好d
其實盡量都唔好用魚骨架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊