夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 積極的人 的帖子

其實好難話你知原唔原諒佢好..好睇你自己爰唔愛佢 睇你自己心目中係原則重要定愛情重要.只可以同你講你啲仔女都大拉 會理解 我自己都係單身家庭長大 我同爸爸媽媽兩邊既感情好 而我又真係冇話怪佢地.宜家呢個年代離婚已經好普遍 我作為人地個女我都希望佢地開心.真係唔岩既就唔好去勉強.再加上佢地都大拉.我覺得你可以唔駛乜都為其他人去考慮 辛苦左半世人係個屋企到 下半世人對自己好啲拉 真係接受唔到就唔駛諗咁多.一切隨心.支持你

大宅

回覆 anna59 的帖子

請問沉船是什麼意思?

珍珠宮

回覆 Perpersis 的帖子

大約意思系真系鍾意人,投放真感情,分左手,希望無解錯

大宅

多謝解答。其實小三話投入真感情,都未必係真。
可能小三年紀都唔細,所以唔想放手。睇小三覆樓主訊息,可以見到小三係好自私嘅人。

珍珠宮

如果個女人系好既又點會痴埋有家室既男人度, 同樣地, 如果個男人系好既又點會有家室走去識第二個喎, 一句講晒, 2個都系衰人

珍珠宮

Perpersis 發表於 19-8-7 17:25

多謝解答。其實小三話投入真感情,都未必係真。
好正常,人大了,自然識的男人更少...我前夫的小三就係離婚的女人+一個仔(佢前夫取了),所以呢個女人好無人要,樣唔得,成倨人妖甘...MK LOOK,年齡唔細45+,所以先唔肯走...仲好串添,一定唔係有錢的...因為佢成日問我前夫借錢,大家嗜賭,咩都賭的...

男爵府

anna59 發表於 19-8-6 12:36
回覆 積極的人 的帖子

你有冇打扮吓, keep吓個樣? 唉, 做老婆唔系只系洗衫煮飯, 湊小朋友, 如果接受唔到, ...

有咩用, 男人出軌根本可以唔在意個樣, 我老公出軌對象完全不堪入目,咁又點,老,殘,肥,有老公,有兩個小朋友,咁又點,佢地最叻就係扮比支持,鼓勵,做窩心野,初時咩都無所謂,氹你落答, 之後就越要越多,只要識玩, 豬都可以搞掂你老公,女人講真真係睇命水, 唔好命就認命。 好男人無好多個。最緊要留個錢 被q起都無咁傷

珍珠宮

回覆 elaine000 的帖子

其實D男人真系好容易氹, 比女人更易氹, 讚吓佢, 比吓 like, 關心吓佢, 佢地開心到飛起, 好似小朋友咁, 佢地又唔會抗拒, 要攪惦佢地, 非常容易

首頁

尾頁

跳至