夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆 積極的人 的帖子

其實,好多好老公,好爸爸,都出軌,可能貪新鮮,咁你想吾想忍到仔女大左去離婚?如果吾想,唯有忍

大宅

babychan888 發表於 19-8-6 21:26
回覆 積極的人 的帖子

小三好姣個 d?你加油呀

大宅

積極的人 發表於 19-8-6 21:47

大宅

anna59 發表於 19-8-6 21:37
回覆 積極的人 的帖子

其實,好多好老公,好爸爸,都出軌,可能貪新鮮,咁你想吾想忍到仔女大左去離婚?如 ...

珍珠宮

回覆 積極的人 的帖子

你說得對,ftm 吃力不討好
佢是否睇死你走吾到,依家同住都可以離婚,對住佢又督眼督鼻,你可以出去揾工做嗎?

複式洋房

出去搵份工,有經濟能力先。唔使咁快決定住,慢慢吸佢D $,到要離婚時起碼自己獨立生活到。
40歲好年輕,出去見下個世界,讀多D書,學多D野,擴闊生活圈子,無論將來離唔離婚對自己都係好事。反而可能今次係你人生醒覺嘅一次機會。。。。。其實做FTM係好悶嘅事~

大宅

回覆 anna59 的帖子

全部中晒,我老公就係人地眼中嘅好老公,好爸爸,所以佢出軌,我真係好難相信,d男人又鍾意幫人,顯示出佢保護人嘅資態,d女咪冧晒囉,有人崇拜,d男人仲唔暈咩

珍珠宮

回覆樓主:

我覺得就因為樓主好愛尼個老公,而且本身應該好信任,所以先會咁大打擊!
我都曾經試過,諗都無諗過另一半會同人搞曖昧,見到其他情侶做乜,就會幻想到老公同果個女仔都係咁,私底下喊左好多次,果段時間真係好傷心~
不過我唔同,當時未結婚,無家庭,而且我老公死都話只係好朋友~我底線係只要無上過床,都可以原諒,就當無事發生,一直到依加,我老公都對我好好,不過佢都一樣,唔俾我再提果件事,佢會嬲~

大宅

BoMuiB 發表於 19-8-6 22:13
出去搵份工,有經濟能力先。唔使咁快決定住,慢慢吸佢D $,到要離婚時起碼自己獨立生活到。
40歲好年輕,出 ...

大宅

做個靚太 發表於 19-8-6 23:08
我覺得就因為樓主好愛尼個老公,而且本身應該好信任,所以先會咁大打擊!
我都曾經試過,諗都無諗過另一半 ...

珍珠宮

積極的人 發表於 19-8-6 23:15
佢都係話冇上過床,其實有冇,點知?我的底線同你一樣,佢話冇,我只好信,根本冇可能知道
...

當時我都好迷網,因為話佢地一齊,又唔係,就係搞梗曖昧,直到有次個女仔直接表態,我老公先當我面同佢攤牌,話大家係一場誤會,同埋之前我有講,如果佢唔係想同人發展,唔好俾個假希望人地,咁係害左人地,如果係要同人發展,就唔好拖住我,而且期間佢都俾我del左個女仔D野,以表清白~加上我老公以前就係個幾純品嘅男仔,所以我信佢嘅~
我覺得我算係發現得早lo,佢地未去到已經開始嘅地步~
其實有無,唔係捉姦在床,你都唔會肯定到,就睇你睇佢地去到咩程度去判斷lo,如果心裡面條刺拔唔走,你都係唔會放得低~

珍珠宮

回覆 chu媽 的帖子

糸呀!真系好多呢D中年好男人出軌,中年女人都會出軌啦!不過女人就要睇樣,睇外型,男人就睇性格,其實,肯幫人系優點黎假,我都聽過有D中年女人有婚外情啦!總之,大家各取所需。男人,始終都需要人関心同支持,如果做D野令佢窩心,佢地會好高興,但對住另一半,點都做唔到咁窩心

珍珠宮

回覆 做個靚太 的帖子

除非租洒店,否則,土地問題,要揾地方拍拍拍都吾容易

珍珠宮

anna59 發表於 19-8-6 23:32
回覆 做個靚太 的帖子

除非租洒店,否則,土地問題,要揾地方拍拍拍都吾容易 ...

我都有咁諗過

珍珠宮

回覆 做個靚太 的帖子

所以,我都相信佢無同人拍拍拍嘅,不過,好感就-定有,咁佢現在個心仲有冇果個人?有D人話個心出軌比身體出軌更傷心,不過,身體出軌好污漕law

珍珠宮

anna59 發表於 19-8-6 23:45
回覆 做個靚太 的帖子

所以,我都相信佢無同人拍拍拍嘅,不過,好感就-定有,咁佢現在個心仲有冇果個人? ...

你問我老公?
無好耐啦~我都認同佢一定係有好感,不過睇佢當時反應,我都係信佢嘅~
我個人比較重視身體出軌,因為我覺得一發生左係番唔到轉頭,個心對第二個有好感,我都唔敢肯定我做到唔會,一切都可以番轉頭,所以都唔會去執著佢嘅~

珍珠宮

回覆 做個靚太 的帖子

系呀!但個心有好感會永遠延續落去,當將來見番隨時撻番著,因為始終有—個熟識同親切的感覺

公爵府

回覆樓主:

如果佢一直以來都對你,對仔女好的話,就原諒佢一次吧!

珍珠宮

anna59 發表於 19-8-7 00:00
回覆 做個靚太 的帖子

系呀!但個心有好感會永遠延續落去,當將來見番隨時撻番著,因為始終有—個熟識同親 ...

都係架~我成日講,曾經一齊過嘅,最易撻番著!
但未發生就好難擔心得咁多~
盞自己辛苦~

珍珠宮

回覆 做個靚太 的帖子

咁要睇吓你老公鍾意邊個多D,咁你會吾會永遠有條刺,拔吾走?

首頁

尾頁

跳至