時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Babypink髮飾 發表於 19-8-7 21:15
我覺得一定要睇跑男,佢上過三次,最鍾意佢第一次上個集幾年前嘅,第二三次就今年上嘅!拜託了冰 ...

我睇咗奔跑吧今年個兩集,Jackson 真係型咗好多喎!d遊戲啱晒佢玩,佢表現好好,幾緊張。另外個d artists 好似太認真(顏值一般扣分),我們戰鬥吧相對輕鬆好笑d。

男爵府

snow.white 發表於 19-8-9 20:18
我睇咗奔跑吧今年個兩集,Jackson 真係型咗好多喎!d遊戲啱晒佢玩,佢表現好好,幾緊張。另外個d artists ...

佢運動細胞滿分跳遠又跳得最遠,好勁我都好鍾意我們戰鬥吧,佢係入面勁搞笑

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

Babypink髮飾 發表於 19-8-9 20:54
佢運動細胞滿分跳遠又跳得最遠,好勁我都好鍾意我們戰鬥吧,佢係入面勁搞笑
...

係囉,個陣細個啲,講野好直又搗蛋。

我想輕鬆傾吓偈講Jackson,JM們係咁係呢到講政治,被搬post 了

男爵府

snow.white 發表於 19-8-9 21:17
係囉,個陣細個啲,講野好直又搗蛋。

我想輕鬆傾吓偈講Jackson,JM們係咁係呢到講政治,被搬pos ...

其實講左少少政治咋喎,算啦,再開個新鋪

男爵府

mkmama21 發表於 19-8-9 18:53
超愛嘉嘉。 而家嘅佢好靚仔+型,以前係靚仔+可愛。

而家嘅佢好靚仔+1

子爵府

Babypink髮飾 發表於 19-8-9 21:23
其實講左少少政治咋喎,算啦,再開個新鋪

我無講…係粉絲JM講咋...躺著也中槍

男爵府

snow.white 發表於 19-8-9 21:43
我無講…係粉絲JM講咋...躺著也中槍

我唔係話你啊

男爵府

apgbs 發表於 19-8-9 21:31
而家嘅佢好靚仔+1