夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

你要搵返自己,搵D野學下、做下,等自己有返寄託,或者係籍呢個機會分開下,俾多D私人空間大家,或者係陪多D小朋友,祝福你

複式洋房

nicolechan821 發表於 19-8-7 19:46
你要搵返自己,搵D野學下、做下,等自己有返寄託,或者係籍呢個機會分開下,俾多D私人空間大家,或者係陪多 ...

多謝

複式洋房

Heman2001 發表於 19-8-7 11:05
佢有第三者?

微信入面好多靚女同佢調情,算不上第三者吧

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

辛巴妈妈 發表於 19-8-12 14:38
微信入面好多靚女同佢調情,算不上第三者吧

倫敦金靚女?有錢有女,冇錢就冇影。

複式洋房

soso1227 發表於 19-8-12 15:40
倫敦金靚女?有錢有女,冇錢就冇影。

因為啲女想我老公幫佢做事免費,所以成日發艷照比佢

複式洋房

回覆 辛巴妈妈 的帖子

即係話樓主C6接觸太多艷女郎,所以比較難對樓主投入?

複式洋房

Perpersis 發表於 19-8-12 20:16
回覆 辛巴妈妈 的帖子

即係話樓主C6接觸太多艷女郎,所以比較難對樓主投入? ...

婚前就已經無乜性趣了

別墅

辛巴妈妈 發表於 19-8-7 09:57
經常去,就係生完bb停了旅行,佢話等bb大啲先去。其實係屋我都有製造,飲紅酒猜枚 著性感睡衣,佢都抗拒我 ...

你都算係不錯了,起碼願意主動撩你老公。
如果你老公都不願相對給你回應的話,那就真的太過份~

真的好羡慕你老公,有你這種主動的老婆,可惜他不懂珍惜而已~

複式洋房

pkbkek 發表於 19-8-13 00:24
你都算係不錯了,起碼願意主動撩你老公。
如果你老公都不願相對給你回應的話,那就真的太過份~

好多花樣都有試,真係除左岩開始個兩三月,一直以來都唔會主動撩我,我要主動不單止佢仲會抗拒我,我自己從來未遇過對自己無性趣伴侶 我老公令我無曬自信

別墅

辛巴妈妈 發表於 19-8-13 12:36
好多花樣都有試,真係除左岩開始個兩三月,一直以來都唔會主動撩我,我要主動不單止佢仲會抗拒我,我自己 ...

唉…明白長期單方面的期望有幾冇癮的。
會由期望變不指望,再變成絶望…

所以,我好鼓勵婚前要先了解對方的性需求,避免婚後因性需求失衡而導致的種種磨擦。

複式洋房

pkbkek 發表於 19-8-15 12:46
唉…明白長期單方面的期望有幾冇癮的。
會由期望變不指望,再變成絶望…

宜家就係無望狀態 床上好似兩兄弟甘,你有你玩 不如我又玩

別墅

辛巴妈妈 發表於 19-8-15 13:35

神交式的相處,好睇雙方怎樣協調。
要真正令自己在這方面不再寄望對方,才可能會 peaceful。

不過,看你已經找到方法去處理,玩手機玩到眼都撑不開時,就立即睡覺,乜都唔駛諗 ~

別墅

辛巴妈妈 發表於 19-8-15 13:35

神交式的相處,好睇雙方怎樣協調。
要真正令自己在這方面不再寄望對方,才可能會 peaceful。

不過,看你已經找到方法去處理,玩手機玩到眼都撑不開時,就立即睡覺,乜都唔駛諗 ~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊